Nu Skin

De la look de Eminescu la unul de Scărlătescu: tânărul din imagine este unul dintre cei mai mari artiști ai României și nu mai arată deloc ca în poză

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

A colaborat cu numeroși artiști

A colaborat cu numeroși artiști

În cariera sa, Marcel Pavel a colaborat cu nume importante ale muzicii românești, precum Monica Anghel, Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Nico, Andra, Bodo, Laurențiu Cazan, Elena Cârstea, Costi Ioniță, Lavinia – ex Spicy,  cu cântăreți de operă, precum soprana Mihaela Stanciu, soprana Irina Iordăchescu, soprana Crina Zancu, precum și cu artiști internaționali, ca  Toto Cutogno, Boney M (în concert la Chișinău, în 2006), Smokie (în concert, la Craiova, 40000 de spectatori, 3 iunie 2007). 

A cântat și alături de Orchestra Filarmonicii George Enescu, condusă de Iosif Prunner și Big Bandul Radio condus de Ionel Tudor.

Sursa foto: Facebook

Și a susținut numeroase concerte în străinătate

Și a susținut numeroase concerte în străinătate

Marcel Pavel este un cântăreț cunoscut și în afara granițelor, susținănd concerte în multiple țări, de exemplu în Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franţa (Paris), Elveţia (Lausanne, Geneva), Austria, Polonia, Egipt, Israel, Statele Unite ale Americii, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, Cipru, Estonia, Republica Moldova., Brazilia, Monaco sau Rusia

Meritele sale au fost răsplătite prin numeroase premii precum Printre premiile câştigate amintim: Premiul "Vocea anului" al Editurii Actualitatea Muzicală (2000); Premiul I al "Societăţii Române de Radio", la secţiunea "Interpreţi de muzică pop" (2000); Premiul de popularitate la Festivalul de la Mamaia, cu melodia "Frumoasa mea" (2000); Premiul I al Societăţii Române de Radio, la secţiunea "Interpreţi de muzică pop" (2000); Premiul "Cea mai bună voce masculină", secţiunea pop, din partea "Premiilor Industriei Muzicale" (2001) şi Diploma de excelenţă din partea TVR (2006), pentru rolul avut în istoria televiziunii române.

Sursa foto: Facebook

Marcel Pavel este căsătorit cu o balerină

Marcel Pavel este căsătorit cu o balerină

Nu se poate spune că nu este un bărbat atrăgător, iar look-ul său ”ras” îl face și mai carismatic. În 1992 când s-a căsătorit cu femeia vieții sale, avea încă un păr bogat și era o vedetă în devenire. Soția sa este Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova. Astăzi, deși părul de artist s-a dus, Marcel Pavel se poate mândi cu o carieră extraordinară în țară și în străinătate.

Sursa foto: Facebook

Solistul are trei copii

Solistul are trei copii

Cuplul pe care Marcel Pavel îl formează cu Violeta este unul dintre cele mai solide și mai longevive din lumea showbizului. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță. Sasha( 19 ani) și Richard (22 de ani) sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit -o pe Ioana-Iuvenalia, care a primit al doilea nume, după bunicul din partea mamei.

Iuvenalia nu pare interesată de muzică, deocamdată, ci a deprins pasiunea pentru dans a mamei sale. Cu toate acestea, se poate spune că este și preferata tatălui, după cum o dovedesc numeroasele poze de pe pagina de instagram a artistului.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Instagram, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta