Detalii mai puțin știute din viața Sandei Ladoși. De ce a fost botezată pe ascuns și ce mare durere poartă în suflet

Alida Enache

Cântăreață de renume, acrobată de circ și motociclistă acrobată, Sanda Ladoși le-a făcut pe toate și încă continuă să surprindă publicul larg. Este o femeie puternică, se bucură de o familie minunată și nu are nici măcar o frică. Nu a fost atât de curajosă încă dintotdeauna, dar dramele de care a avut parte pe parcursul vieții au transformat-o. 

La cei 53 de ani ai săi, Sanda Ladoși continuă să impresioneze publicul larg cu aparițiile sale și cu concepțiile despre lume și viață. Vedeta a avut parte de numeroase tragedii pe parcursul existenței sale și s-a confruntat cu ele din copilărie. 

Acum, este o persoană complet vindecată și se simte recunoscătoare pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Fiecare lecție de viață pe care a primit-o a transformat-o, de fapt, în femeia puternică care este astăzi.

Vezi în galeria foto care sunt dramele neștiute din viața Sandei Ladoși! Află ce a fost nevoită să suporte încă din copilărie!

Citește și: Irina Loghin, început de an înlăcrimat: ce tragedie a lovit-o pe marea noastră artistă

A fost botezată noaptea, pe ascuns Vezi galeria foto » A crescut într-o familie strictă A trăit mulți ani cu frica de moarte

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Youtube, Facebook

Surse articol: Click, Libertatea, Playtech

Articolul urmator Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.