Irina Loghin, început de an înlăcrimat: ce tragedie a lovit-o pe marea noastră artistă

Irina Loghin, început de an înlăcrimat: ce tragedie a lovit-o pe marea noastră artistă

Alida Enache

A devenit bunică în urmă cu doar trei luni, însă fericirea i-a fost umbrită de o tragedie neașteptată. Irina Loghin are parte, din păcate, de un început de an înlăcrimat. Sora sa cea mare s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile.

Cu un ochi râde și cu altul plânge! Irina Loghin, acum în vârstă de 83 de ani, se pregătea de botezul nepoatei sale, însă acum este un doliu. Una dintre surorile ei mai mari, care era paralizata la pat, a murit în urmă cu doar câteva zile, la începutul acestui an. Doamna muzicii populare românești este încremenită de durere.

"Da, sunt foarte bucuroasă că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și am devenit bunică, dar acum nu pot vorbi, pentru că mi-a murit cineva din familie. Sunt în doliu după o soră care s-a prăpădit…", a declarat ea pentru Viva.ro.

Interpreta a mai trecut printr-un astfel de episod trist în urmă cu doar cinci ani, atunci când o altă soră a decedat. Ea este al cincilea copil dintr-o familie cu alții șase, mezinul fiind fratele ei Nicolae. Mai exact, artista a avut alte trei surori și doi frați. Cu toții s-au înțeles de minune și s-au bucurat de o conexiune profundă, după cum chiar Irina Loghin declara în urmă cu câțiva ani.

Irina Loghin in doliu

"Frații mei dragi sunt parte din sufletul meu! Nu am să înțeleg vreodată cum în alte familii frații se invidiază, se dau în judecată sau chiar se urăsc?…Vrajba între frați este un mare păcat pe care îl săvârșim unii dintre noi, negândind suficient la cât de trecători suntem cu toții. Când ne întâlnim, toți cei șase frați la casa părintească, parcă ne încărcăm bateriile pentru un an de zile! Este extraordinar să existe relațiile astea între frați și surori, pentru că, până la urmă, cu ce ne alegem, dragii mei?…", a scris ea pe pagina personală de Facebook în trecut.

De asemenea, doamna muzicii populare românești a mai povestit că rugăciunea și apropierea de Dumnezeu o ajută de fiecare dată să depășească un moment negru din viață.

“Când mă rog, am fost învățată să nu mă gândesc la grijile cu care mă confrunt, la nu știu ce probleme. Trebuie să le lași deoparte. Rugăciunea trebuie făcută cu respect față de Cel de Sus și cu credință că spusele tale vor fi ascultate.

Nu trebuie să spui de fiecare dată ca la carte toate rugăciunile pe care le știi. Eu de multe ori folosesc și cuvintele mele, simple, prin care mă plâng sau îi spun simplu că-i mulțumesc pentru una sau pentru alta.

Rugăciunea mi-a dat mereu o stare de bine. Iar atunci când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu. Celor care nu mă cred, să încerce să facă rugăciunea asta. Nu e scurtă, dar e atât de frumoasă”, a mai spus ea.

Amintim că Irina Loghin a devenit bunică în urmă cu doar trei luni, atunci când fiica sa, Irinuca, a adus pe lume o fetiță. Pe micuță o cheamă Ana și este prima nepoată a vedetei.

Citește și: Viața lui Sergiu Nicolaescu, cel mai vizionat regizor român din toate timpurile

Surse foto: Facebook

Surse articol: Cancan, Viva, Spynews

Articolul urmator
Elena Gheorghe a ajuns pe mâna medicilor! Problemele de sănătate cu care se confruntă artista îi pun în pericol cariera
Elena Gheorghe a ajuns pe mâna medicilor! Problemele de sănătate cu care se confruntă artista îi pun în pericol cariera
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.