Dinu Pescariu și Letiția Pescariu, unul dintre cele mai puternice cupluri din România, divorț în secret acum 2 ani

Dinu Pescariu și Letiția Pescariu, unul dintre cele mai puternice cupluri din România, divorț în secret acum 2 ani

Alida Enache

S-a aflat marele secret! Unul dintre cele mai puternice cupluri din România a divorțat pe ascuns în urmă cu doi ani. Este vorba chiar despre fostul tenismen Dinu Pescariu și fosta prezentatoare TV Letiția Pescariu. Cei doi au depus actele de divorț încă din 2020, dar nu au făcut partajul nici până în ziua de azi din cauza sechestrului pe avere.

Dinu Pescariu și fosta sa soție s-au hotărât să pună stop poveștii de dragoste dintre ei după 12 ani de mariaj, fără a face prea mult tam-tam. De divorțul lor știu doar câțiva prieteni apropiați. Cei doi au încercat să mențină discreția pentru a-și proteja copiii, pe Alex, de 13 ani și Ianis, de 10 ani.

Imagine cu Dinu Pescariu și Letiția Pescariu cu un pahar de vin în mânăSursa foto: Facebook

"Dinu și Letiția au divorțat în 2020, în pandemie. Știu puțini oameni, nu au vrut să vorbească despre hopul ăsta din viața lor pentru a-și proteja copiii. Chiar dacă băieții sunt foarte mari și înțeleg ce înseamnă un divorț, părinții lor au acționat atât de subtil și de inteligent, încât ei nu au fost deloc afectați totul a fost natural, discret și cu respect. Nu cu jigniri sau reproșuri cum vedem de obicei.", a declarat pentru Click.ro o persoană din anturajul afaceristului.

De vină pentru această situație este chiar milionarul, care și-a schimbat radical comportamentul în urma problemelor pe care le-a avut cu Direcția Națională Anticorupție (DNA), cu dosarul “Microsoft”.

Imagine cu Dinu Pescariu cu ochelari și Letiția Pescariu din 2018Sursa foto: Facebook

"Letiția, în primul rând, este o femeie foarte deșteaptă, nu doar frumoasă, și totul i se datorează. Motivul divorțului... nu s-au mai înțeles! Dinu, după problemele cu procesul penal, cu dosarul Microsoft, s-a transformat, a fost alt om. A fost foarte afectat, și-a schimbat comportamentul. Nu în bine", a mai mărturisit sursa menționată anterior.

Chiar dacă divorțul a fost deja pronunțat, fostul cuplu nu poate împărți averea din cauza problemelor cu legea, care încă nu au luat sfârșit pentru afacerist.

Dinu Pescariu, surprins alături de Alexandra Dinu

În urmă cu câteva zile, milionarul a fost surprins de paparazzi alături de una dintre cele mai îndrăgite și puternice femei din showbiz-ul românesc, Alexandra Dinu, fosta nevastă a fotbalistului Adrian Mutu. Ei au luat masa la un restaurant de lux din Floreasca.

Mai mult, potrivit Mediaflux.ro, se pare că Letiția Pescariu și-a dat fostul soț în judecată pentru partaj, dosarul ei fiind înregistrat în luna decembrie 2020. În soluția înregistrată în august 2021 se stipulează că:

„Admite în parte cererea de reexaminare. Dispune eșalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma totală de 454.360 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 48 de rate lunare, începând cu luna septembrie 2021, fiecare rată, în cuantum de 9.465,83 lei, urmând a se plăti până cel mai târziu la data de 20 a lunii în curs. Definitivă. Pronunțată astăzi 17 august 2021, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.”

Letiția Pescariu și Dinu Pescariu s-au cunoscut în anul 2007, pe când ea era prezentatoarea emisiunii "Nuntă în 48 de ore" la Prima Tv, iar el un tenismen de renume și om de afaceri. Pe atunci, milionarul divorțase deja de Ileana Badiu, iar fosta vedetă de televiziune se despărțise de Răzvan Enache, alături de care are și un copil, pe Vlăduț (17 ani).

Imagine cu Dinu Pescariu, Letiția Pescariu și copiii lor în timp ce stau pe canapeaFotografie din anul 2014

Sursa foto: Facebook

Ei s-au căsătorit cu mare fast în anul 2008 și au locuit împreună într-o casă luxoasă din Snagov, loc în care s-au născut și cei doi copii pe care îi au împreună.

Citește și: Îl mai ții minte pe Valentin Rupiță? A ajuns de nerecunoscut la 59 de ani! Uite cum arată azi, după ce a slăbit enorm

Surse articol: Click, Viva, Astăzi

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Daniel Dines, unul dintre cei mai bogați oameni din România, și-a părăsit soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”
Daniel Dines, unul dintre cei mai bogați oameni din România, și-a părăsit soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.