Drama din viața Tinei Turner! A trăit într-o căsnicie abuzivă și i-au murit doi copii, dar nu s-a lăsat răpusă de durere

Drama din viața Tinei Turner! A trăit într-o căsnicie abuzivă și i-au murit doi copii, dar nu s-a lăsat răpusă de durere

Ramona Jurubita

Tina Turner, cunoscută ca „regina rock and roll-ului” a fost întotdeauna o prezență impunătoare, care a emanat optimism și poftă de viață prin toți porii. A urcat de fiecare dată pe scenă cu energie și a refuzat să le transmită fanilor săi o stare proastă, chiar dacă în sufletul ei era furtună. Unii nu știu că vedeta a trecut prin multe momente cumplite de-a lungul existenței sale, mai ales atunci când a pierdut cei mai dragi oameni.

Interpreta melodiei „You are simply the best” a avut parte de două episoade de coșmar, pe care niciun părinte nu ar vrea vreodată să le trăiască. Și-a condus doi copii pe ultimul drum, dar nu a uitat niciodată să zâmbească și să fie recunoscătoare pentru binecuvântările primite de-a lungul anilor.

Trebuie să știi că Tina Turner a devenit mamă pentru prima dată când avea numai 18 ani, atunci când a venit pe lume fiul ei, Raymond Craig Turner. Tatăl acestuia a fost Raymond Hill, saxofonistul trupei Kings of Rhythm, de care vedeta s-a despărțit înainte de a naște.

Băiatul și-a petrecut cea mai mare parte a vieții departe de lumina reflectoarelor, iar când a crescut a devenit agent imobiliar în Beverly Hills. La vârsta de 55 de ani, și-a pus capăt zilelor, din cauza unor probleme psihice.

Tina Turner a recunoscut că primul ei născut a fost întotdeauna „un copil sensibil”. De asemenea, a mărturisit că pierderea lui a fost cel mai trist moment din viața sa de mamă.

„Joi, 19 iulie 2018, mi-am luat ultimul rămas bun de la fiul meu, Craig Raymond Turner, când m-am adunat cu familia și prietenii pentru a-i împrăștia cenușa pe coasta Californiei.”, a scris vedeta atunci pe rețelele sociale.

A reușit să depășească momentul, deși nimic nu a șters vreodată durerea din sufletul ei. „Avea 55 de ani când a murit atât de tragic, dar va fi întotdeauna copilul meu. Cred că se simțea singur, asta cred că l-a atras mai mult decât orice altceva (n.r. spre moarte).”, a spus ea mai târziu pentru CBS News.

Mama îndurerată a mai făcut o mărturisire emoționantă despre fiul ei cel mare. Iată ce a zis: „Am imagini de jur împrejur cu el zâmbind. Cred și simt că se află într-un loc bun. Chiar da.”

Al doilea fiul biologic al Tinei Turner s-a născut în 1960, cu doi ani înainte ca vedeta să se mărite cu Ike Turner, liderul trupei Kings of Rhythm. Ronnie Turner, căci acesta a fost numele său, a cântat la chitară bas într-o trupă numită Manufactured Funk.

Ike Turner l-a adoptat la acea vreme pe Raymond Craig, fiul biologic al soției sale, iar ea a devenit mamă și pentru doi dintre copiii pe care îi avea el dintr-o altă relație - Ike Jr și Michael.

Tina Turner alături de Ike Turner și cei patru copii: Ike Turner Jr, Michael Turner, Craig Hill și Ronnie Turner
Tina Turner alături de Ike Turner și cei patru copii: Ike Turner Jr, Michael Turner, Raymond Craig Turner și Ronnie Turner

Al doilea fiul biologic al artistei a murit în 2022, din cauza unor probleme grave de sănătate, mai exact în urma complicațiilor cauzate de cancerul de colon. Moartea lui Ronnie Turner a fost anunțată pe pagina de Instagram a soției sale, Afida Turner. Ea a scris că „s-a reunit cu tatăl său Ike și cu fratele Craig în paradis”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

De-a lungul vieții sale, bărbatul a fost arestat de mai multe ori, din cauza consumului, posesiei și traficului de substanțe interzise.

Tina Turner a suferit enorm pentru copiii săi biologici, dar nu se poate spune același lucru și despre cei adoptivi, de care s-a înstrăinat în ultimele două decenii din viață.

„Nu am mai vorbit cu mama mea de când Dumnezeu știe când – probabil în jurul anului 2000. Niciunul dintre frații mei nu a vorbit cu ea de mult timp.”, a dezvăluit Ike Jr.

Din păcate, pierderea copiilor nu a fost singura lovitură primită de la viața. După cum chiar artista a declarat, aceasta a fost victima abuzurilor fizice, la care a fost supusă chiar de către soțul ei Ike Turner. Bărbatul avea probleme grave cu consumul de substanțe și devenea extrem de violent cu soția lui. Artista a mărturisit că a îndurat bătăi crunte, cu diverse obiecte din casă (umerașe, telefoane), uneori se întâmpla să fie lovită chiar înainte de a urma pe scenă. 

Încerca să-mi învinețească ochii. Voia ca abuzul lui să fie văzut. Asta a fost partea rușinoasă. (...) Într-o seară ne-am certat în cabina de machiaj și când am urcat pe scenă aveam fața umflată. Cred că mi-a spart nasul pentru că îmi curgea sânge în gură când cântam. Înainte, mă puteam ascunde sub machiaj. Dar nu poți ascunde umflăturile", a mărturisit în trecut regretata artistă. 

Erau un cuplu de succes pe scenă, dar în spatele cortinei Tina Turner trăia o viață de coșmar. A rezistat un deceniu în acest stil de viață, pentru că nu voia să renunțe la iubirea vieții ei, dar a fost nevoită să pună capăt traumelor când Ike devenise imposibil de suportat. Căsnicia celor doi s-a încheiat după un ultim episod violent din anul 1976, când, în drum spre un spectacol din Dallas, bărbatul a lovit-o în mod repetat în mașină, chiar înainte de a ajunge la hotelul unde urmau să fie cazați.

Toate aceste greutăți și-au pus amprenta asupra artistei, iar starea sa de sănătate s-a degradat treptat. A fost diagnosticată, pe rând, cu accident cerebral, insuficiență renală și cancer intestinal. Ultimii ani din viața ei au fost destul de grei, dar vedeta nu s-a plâns nicio secundă și a trăit cu demnitate până pe 24 mai 2023.

Drama ascunsă din sufletul lui Mihai Șora. Și-a îngropat fiul cel mare anul trecut, dar a ținut durerea doar pentru el

Surse foto: Getty

Surse articol: HoneyDailymailPeopleDigi24.ro.

Articolul urmator
Drama din viața Mariei Lătărețu. Și-a îngropat cinci din cei șase copii: „În viață nu am știut decât să cânt și să-mi îngrop copiii"
Drama din viața Mariei Lătărețu. Și-a îngropat cinci din cei șase copii: „În viață nu am știut decât să cânt și să-mi îngrop copiii"
In ce basm ai trait intr-o viata anterioara?
Incepe quiz
In ce basm ai trait intr-o viata anterioara?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.