Drama prin care a trecut familia lui Bursucu. Momentele cumplite l-au făcut să își ceară partenera în căsătorie

Drama prin care a trecut familia lui Bursucu. Momentele cumplite l-au făcut să își ceară partenera în căsătorie

Ramona Jurubita

Adrian Cristea (37 de ani), cunoscut mai simplu ca Bursucu, are o viață plină, căci se bucură de reușite profesionale și îmbină cu mare succes cele două profesii pe care le are. Este coregraf și prezentator TV, iar aceste două roluri l-au făcut să devină cunoscut publicului larg, care îl admiră pentru optimismul și spontaneitatea de care dă dovadă.

Mulți nu știu însă că imaginea pe care o văd la televizor este uneori umbrită de provocările vieții. Ca orice om, Bursucu a trecut și el prin necazuri de-a lungul anilor. Unul dintre cele mai mari l-a făcut să își dea seama că nu trebuie să mai amâne căsătoria, de care fugise atât de mult înainte.

După 11 ani petrecuți împreună, el și partenera sa, Andreea, și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă și, în aceeași zi, și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Dar oare prin ce au trecut înainte de pasul cel mare? Ce întâmplare a fost atât de dramatică încât i-a făcut să ia rapid o decizie în acest sens?

Bursucul ținându-și fata cea mică pe umeri, în timp ce soția și fata cea mare se țin de brațul lui
Bursucu alături de familia sa

Momentul care a schimbat totul în familia lor

Din iubirea celor doi soți s-a născut Anays, cu cinci ani înainte de căsătorie. Ea a venit pe lume pe 12 iulie 2018, la fix șase ani de la debutul poveștii de dragoste a părinților ei. Andreea, partenera lui Bursucu, mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Alessia, pe care au crescut-o împreună din momentul în care s-au îndrăgostit.

Până în 2021, cei patru au trăit liniștiți și s-au bucurat împreună de viață, chiar dacă în acte nu erau o familie. Însă, în acel an, și-au dat seama că trebuie să grăbească lucrurile și să se unească potrivit temeiului legal. Din păcate, lipsa unui certificat de căsătorie și numele diferite de familie i-au împiedicat să fie împreună într-o situație delicată.

Înainte de sărbătorile pascale din 2021, Alessia le-a spus părinților că se simte rău. Aceștia au pus totul pe seama adolescenței și au presupus inițial că nu este vorba de ceva grav. În cele din urmă, când durerile și stările neplăcute s-au accentuat, au decis să vadă ce se întâmplă cu fata lor, care avea pe atunci 16 ani.

„Am avut o chestie tare nasoală… În primul rând, am vrut să fac asta mai demult, să-mi cer iubita în căsătorie. Noi ne-am tot împăcat, ne-am certat, am vrut eu să o cer, eram certați. Au venit niște prieteni care au spus că nu e momentul că o să-mi zică nu… Și acum doi ani și jumătate, în săptămâna mare, exact de Paște, fata noastră cea mare se simțea rău: „Tati, mami, mi-e rău”. Noi am zis că cine știe, era și perioada aia de adolescență, știi cum e. Nopți pierdute, mai ies în oraș, stai că m-am îndrăgostit. Am pus-o pe seama asta.”, și-a amintit coregraful în podcastul „Gând la Gând Cu Teo”.

Din păcate, lucrurile nu au fost atât de simple cum păreau la început, căci starea fetei s-a agravat și a ajuns pe mâna medicilor în câteva zile. Așa a început coșmarul familiei!

„Eram la București și i-am spus Andreei să meargă la spital să îi facă o analiză, o ecografie, să vedem ce este. Cert este că a ajuns la spital, medicii au încercat să-i facă o ecografie și au spus că are apă la plămâni, asta se vedea la ecografie. După au mutat-o dintr-o cameră în alta și au pregătit-o de un CT, să vadă exact câtă apă la plămâni are și despre ce este vorba. I-a crescut pulsul foarte mult, undeva la 200, iar în acel moment medicii au intrat în panică. Era o clinică privată. Au spus că nu pot să intervină și că trebuie să o mute rapid la Spitalul Județean Constanța.

Acolo ne-au spus că e predispusă la infarct. Au spus că nu e apă la plămâni, ci că e ficatul, apoi că nu e ficatul și că e inima. Ne-au spus că trei sferturi din inimă e inflamată și că e nasol. A stat o zi și o noapte la terapie intensivă.”, a mărturisit coregraful despre acele clipe cumplite.

Fata cea mare a lui Bursucu îmbrățișând-o pe sora ei mai mică
Fiicele lui Bursucu, Anays și Alessia

Pentru că situația era incertă, iar starea adolescentei se degrada alarmant, cadrele medicale de la Constanța au hotărât să o trimită la București. Atunci, Bursucu a trecut printr-o situație de care și acum își amintește cu mare groază. O confuzie l-a făcut să creadă că situația era mult mai gravă decât era de fapt.

„Cei de la spitalul din Constanța, pentru că există o anumită procedură ca tu să pleci dintr-un spital în altul, pe urgență, cu ambulatoriu, să te aștepte la camera de gardă, trebuie să se pună un diagnostic cu care să primești toate lucrurile astea. Diagnosticul de la Constanța a fost transplant de inimă, doar că nouă nu ne-a spus nimeni că ei pun acest diagnostic să ne ajute. Atât a scris doamna doctor în termeni medicali. Eu neștiind ce înseamnă am luat și eu acel diagnostic pe care mi l-a spus soția și am dat un telefon unui amic, unul dintre cei mai buni cardiologi din România.

Eram într-o pauză de publicitate și i-am spus, iar el mi-a zis „Bursucule, stai jos?”. I-am zis că nu și mi-a spus să mă așez, iar eu l-am întrebat de ce și a insistat să mă așez puțin. M-am așezat și mi-a zis „Ăsta e un diagnostic pe care îl pune un rezident, deci șansele să fie greșit sunt unul la o mie, să nu zic milion. Se numește transplant de inimă”. Și acum îmi dau lacrimile și mi s-a zbârlit părul pe mine.”, i-a spus cu vocea tremurândă colegei sale, Teo Trandafir.

Din fericire, diagnosticul real a fost pus după două zile de investigații amănunțite, iar problema s-a rezolvat ușor, căci era vorba de un virus pe care aproape toată lumea îl are la un anumit moment din viață. El acționează însă diferit de la om la om, astfel că unele persoane nu au simptome niciodată, în timp ce altele sunt vizibil afectate. Alessia contactase, de fapt, virusul Epstein-Barr, cunoscut în termeni populari drept „virusul sărutului” sau „boala sărutului”.

„Au existat două zile de investigații. Totul era afectat și inflamat în ea: plămânul, ficatul, rinichiul, inima. Căutau să vadă care e problema de fapt. M-a sunat doamna doctor, mi-a spus că a găsit și m-a întrebat dacă s-a sărutat vreodată cu cineva (...). Avea Epstein-Barr, virusul sărutului. Cică face ravagii. L-am sunat după pe domnul doctor Adrian Marinescu care mi-a spus să stau relaxat, că e un virus și își revine.”, a mai spus Bursucu în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Acum probabil te întrebi ce legătură are boala fetei cu relația părinților. Ei bine, punctul culminant abia acum începe! Cei doi parteneri nu au putut fi împreună în acele clipe dramatice, căci adolescenta a ajuns la spital în plină pandemie, când accesul în instituțiile medicale se făcea doar după anumite reguli. Nefiind căsătorit cu mama Alessiei, Bursucu nu a obținut permisiunea de a intra să o viziteze pe fiica sa adoptivă pe perioada internării. Prezentatorul TV și-a amintit de discuția avută cu personalul medical, discuție care l-a făcut să conștientizeze cât de importantă este căsătoria:

„Legătura este simplă. În momentul în care am ajuns la spital, mai ales că eram în perioadă de Covid, chiar era în primul an de Covid, nimeni nu m-a băgat pe mine în seamă.

Tu fiind cine?

Pai sunt tatăl ei.

Unde? Actul!

Sunt soțul doamnei.

Unde?

Păi nu că suntem împreună…

Unde doriți să intrați în spital?

Aș dori să intru la soția mea.

Unde doriți să intrați în spital? La dumneavoastră scrie Cristea, la doamna Șerban. Nu păreți a fi căsătoriți. Deci intră mama. Dumneavoastră nu aveți nicio calitate. Stați la ușă.

Și în momentul în care m-am lovit de asta, am spus: ok, dacă asta trebuie făcut pentru siguranța familiei, o facem și pe asta. Deci nu poți să faci absolut nimic dacă nu ai nicio calitate. Absolut nimic, nu exiști, pur și simplu. Ești iubitul, nu te ia nimeni în seamă când ai o problemă.”

Povestea lor dovedește că momentele grele pot întări iubirea dintre doi oameni. În cele din urmă, s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple. S-au mișcat cât de repede au putut și, la doi ani de la întâmplarea cu pricina, s-au căsătorit. Fericitul eveniment a avut loc pe 14 octombrie 2023.

Drama prin care trece Mariana Moculescu: „Nici până în ziua de azi nu am avut banii necesari să plătesc această mamografie”

Surse foto: Facebook, FacebookFacebook

Surse articol: YoutubeRomaniatvKanald

Articolul urmator
Drama din viața lui Mihai Mitoșeru. Și-a pierdut logodnica într-un teribil accident de mașină și a fost considerat vinovat de către familia viitoarei lui soții
Drama din viața lui Mihai Mitoșeru. Și-a pierdut logodnica într-un teribil accident de mașină și a fost considerat vinovat de către familia viitoarei lui soții
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?
Incepe quiz
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.