Dublă sărbătoare în familia Andreei Bănică pe 21 iunie. Ce s-a întâmplat

Dublă sărbătoare în familia Andreei Bănică pe 21 iunie. Ce s-a întâmplat

Alida Enache

Andreea Bănică își iubește atât de mult soțul, încât își împarte și ziua de naștere cu el! Pe 21 iunie a fost sărbătoare cu mare fast în familia Bănică-Mitrea. Sau, mai corect spus, a fost o dublă sărbătoare. Cum așa?

În ziua de 21 iunie 2022, superba Andreea Bănica a împlinit vârsta de 44 de ani și, în același timp, a sărbătorit 15 ani de căsnicie alături de alesul inimii sale, Lucian Mitrea!

 Imagine cu Andreea Bănica și Lucian Mitrea în timp ce se sărută

Cântăreața a marcat aceste două mari evenimente cu o postare pe Facebook, prin care a împărtășit cu fanii ei o serie de fotografii de colecție, căreia i-a atribuit un mesaj absolut emoționant.

"De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastră pentru ca atunci ne-am căsătorit! La mulți ani nouă, mie iar prietenii noștri care ne-au sărbătorit de atunci și până azi să știe că sunt mereu în gândurile noastre 🎊🎉🎁🤍🤍", a scris vedeta.

Imagine cu Andreea Bănică și Lucian Mitrea în vacanță la mare

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se iubesc încă din adolescență și, după cum bine se vede în mediul online și nu doar, cei doi au reușit să treacă cu brio testul timpului. Aceștia s-au cunoscut în liceu, pe când ea era în clasa a X-a, iar el în clasa a IX-a.

Imagine cu Andreea Bănică în timp ce este sărutată de Lucian Mitrea

Inițial, vedeta a avut o relație cu verișorul soțului ei, dar, într-un final, inima sa l-a ales pe Lucian Mitrea. Și foarte bine a făcut (!), căci în prezent cei doi îndrăgostiți se pot lăuda cu o relație care durează de peste două decenii și, bineînțeles, cu două minunății de copii: Maria Sofia (13 ani împliniți în 2022) și Noah (5 ani împliniți în 2022).

Imagine cu Andreea Bănică, Lucian Mitrea și copiii lor în vacanță

“M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu știați, cum m-am cunoscut cu Lucian și am ajuns astăzi să avem o relație frumoasă și 2 copii minunați! Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta.

Imagine cu Andreea Bănică și Lucian Mitrea îmbrăcați în negru

Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega ne-am dus la bal.

Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite.

Imagine cu Andreea Bănică și Lucian Mitrea în timp ce fac un selfie

Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el.

Imagine cu Andreea Bănică și Lucian Mitrea în tinerețe

După bal eram prietena lui, ieșeam în oraș, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.”, a scris solista pe blogul personal, în trecut.

Imediat cum au auzit că e sărbătoare mare în familia Bănică-Mitrea, internauții au început să își transmită gândurile bune și felicitările în mediul online. Printre cei care și-au exprimat aprecierile se numără și nume mari din showbiz-ul românesc, printre care și Cabron și Anca Serea.

"La multi ani! ❤️", "La multi ani fericiti ,La multi ani vouă!💞😘❤🎉🎊🍾🥂🌹🌹🌹🌹🌹", "Cei mai frumoși!❤️😘💙🤗🤗", "La mulți ani frumoși sănătoși și fericiți Andreea ție vouă relației și căsniciei voastre la și mai mulți ani și mai frumoși și mai minunați lmpreuna ca până acum 😍❤️😍❤️🍾🍾🥂🥂🥂🍾🍾🍾🍾🥂🥂🥂", sunt doar câteva dintre comentariile primite de cuplu la postarea aniversară.

La mulți ani, Andreea Bănică și felicitări pentru nunta de cristal!

Citește și: Smiley s-a tuns, pentru a dona părul bolnavilor de cancer. Cum arată acum

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Click, Spynews, Fanatik

Articolul urmator
Ce face și cu ce se ocupă primul soț al Andreei Marin. Prima ei iubire nu a fost Ștefan Bănică, așa cum au crezut mulți
Ce face și cu ce se ocupă primul soț al Andreei Marin. Prima ei iubire nu a fost Ștefan Bănică, așa cum au crezut mulți
Ce rol joci în familia ta?
Incepe quiz
Ce rol joci în familia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.