Nu Skin

Elena Cârstea, îngrijorată pentru fiicele ei, aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19: "Nu mai luați în glumă nimic"

Cristina Gherghina

Coronavirusul a panicat pe toată lumea, inclusiv vedetele și persoanele publice. Este și cazul artistei noastre, Elena Cârstea, stabilită în SUA, care trage un semnal de alarmă pe fondul crizei provocate de virusul periculos. De asemenea, cântăreața se teme pentru siguranța fiicelor ei, amândouă aflându-se în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Adriana și Sanda, cele două fiice ale Elenei Cârstea sunt cadre militare detaşate în două țări diferite, iar mama lor le duce grija de la depărtare. 

Adriana si Sanda Muttart

Sursă foto: Imgur

"Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Corea de Sud, iar Sanda în National Guard", spune Elena Cârstea, încercând astfel să îi facă pe oameni să conştientizeze pericolul extinderii coronavirusului.

Artista îi îndeamnă pe oameni să ia această situație actuală în serios și să respecte măsurile de prevenție impuse de autorități, dar în același timp, să nu uite să fie oameni. 

"Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întinde-ţi o mână de ajutor, faceţi cumparături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca. Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ", a adăugat Elena Cârstea.

Citește și COVID-19 se poate transmite prin mâncare? Concluziile care ne liniștesc în aceste vremuri de panică

Familia Elenei Carstea

Sursă foto: Imgur

Cu toate acestea, artista rămâne optimistă și și-a încheiat mesajul postat pe pagina de Facebook spunând că este cu gândul la toată lumea. 

"O să treacă cumva şi povestea asta. Mă gândesc la voi toţi cu teamă şi speranţă în acelaşi timp", îşi încheie Elena Cârstea mesajul postat pe contul său de Facebook.

Citește și COVID-19: cum trebuie să mergem la medic, dacă este neapărat necesar! Reguli de bună purtare

Urmărește harta interactivă a îmbolnăvirilor cu coronavirus aici.

Surse foto: Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta