Gina și Smiley, confesiuni intime la podcastul lui Gabriel Fereșteanu

Gina și Smiley, confesiuni intime la podcastul lui Gabriel Fereșteanu

Ramona Jurubita

Unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, Gina Pistol (41 de ani) și Smiley (38 de ani), a ajuns din nou în atenția publicului în urma participării la un podcast. Simpaticii  părinți au fost invitații lui Gabriel Fereșteanu la #searadupa7 și au vorbit despre noua lor viață, de după ce a venit pe lume Josephine, fiica lor născută pe 9 martie 2021.

Cei doi au avut de înfruntat multe obstacole până să ajungă să își strângă minunea în brațe. Au simțit acut presiunea celor din jur, care încercau să îi grăbească și le puneau tot felul de întrebări legate de planurile de viitor. 

Smiley și Gina Pistol în timpul unei plimbări de seară.

„Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine și credeam că nu e ce trebuie pentru mine, pentru a fi tatăl copilului meu. Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecție dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin. Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia.”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Un lucru important, pe care nu mulți îl știu, este faptul că iubita lui Smiley a avut probleme de sănătate care o împiedicau să rămână însărcinată și, deși își dorea să facă acest pas, medicii nu au putut să îi ofere o garanție că va reuși să devină mamă. Din spusele vedetei, vestea că va avea un copil a fost complet neașteptată și, pentru că știa că există posibilitatea să îl piardă, a preferat să păstreze secretul la început.

„Chiar a fost o perioadă destul de grea pentru mine, o lună de zile am stat la pat și riscam să pierd sarcina. Cum să ne anunțăm părinții când nu știam exact pe ce drum suntem?(...) Ne pot înțelege foarte bine părinții care au trecut prin asta. Mai ales, ținând cont că mie medicii mi-au zis că am 0,01% șanse să rămân însărcinată. În timp ce eram însărcinată, nu îmi venea să cred că sunt însărcinată.”, a explicat Gina Pistol.

Și Smiley și-a amintit cu emoție de primele zile în care el și aleasa inimii lui erau extrem de emoționați și temători, fiindcă nu știau ce avea să le rezerve viitorul.

„Începutul sarcinii nu a fost unul ușor. Știi că e superstiția asta – până în trei luni să nu vorbești despre asta și noi am preferat să ținem lucrurile astea între noi doi. Așteptam să trecem peste prima perioadă a sarcinii ca să putem anunța. Îți dai seama că pentru noi a fost un miracol că s-a întâmplat, o bucurie enormă.”, a povestit Smiley.

Gina și fiica ei Josephine într-o vacanță exotică.

Cei doi au simțit nevoia să ofere publicului mai multe detalii despre schimbările ce apar în viața oamenilor care devin părinți și au subliniat faptul că realitatea nu seamănă câtuși de puțin cu perfecțiunea afișată de unele persoane în mediul online. 

Spun ce am pe suflet și se vede și pe fața mea, nu am cum să păcălesc omul. Am ales să vorbesc despre asta pentru că nici cu mine nu a vorbit nimeni. Mă uitam la alte proaspete mămici și vedeam că la ele pare ușor. La mine de ce nu e așa ușor, ce fac eu greșit, ce e în neregulă cu mine? Și îți pui foarte multe întrebări și te judeci. Oricum, femeia, în primele luni după ce a născut, trece prin niște schimbări ale corpului, hormonale, emoționale și e foarte greu. Asta nu anulează iubirea și recunoștința pe care o ai că ai devenit mamă, dar pentru o femeie este foarte, foarte greu. Și eu am ales să vorbesc deschis despre asta, tocmai pentru că multe femei, multe tinere mămici nu știu lucrurile astea. Se uită pe Instagram și toate mamele tind să arate o viață perfectă, dar nu este așa. Sunt nopți nedormite, corpul se reface foarte greu, treci printr-un tsunami hormonal pe care nu-l poți controla, duci o criză de identitate. Toată viața ta de până atunci nu mai contează”, a detaliat moderatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Citește și: Smiley și Gina Pistol au ales deja cadoul pentru majoratul fiicei lor: "Am început să plângem amândoi ca proștii”

Smiley, un tată model

Smiley își sărută fiica pe cap, în timp ce ține un buchet de flori în mână.

Cântărețul și-a susținut partenera în fiecare moment greu și a încercat să o ajute cât a putut, astfel că ea nu s-a putut abține să nu îl laude în cadrul podcastului, spunând despre el că este foarte răbdător.

„Pentru mamă, programul este în jurul copilului, în jurul orelor de masă, în jurul programului de somn. În primii 3-4 ani, copilul, indiferent că este băiat sau fată, este dependent de mamă și are o legătură specială cu ea. Eu ca tată trebuie să fiu sprijin, să sprijin mama, în primul rând.”, a declarat Smiley.

Cuplul a stabilit un program de somn pe care îl respectă de fiecare dată, așa încât să se poată odihni amândoi și i-au explicat lui Gabriel Fereșteanu care este rutina pe care au adoptat-o. Noul lor stil de viață ar putea fi un exemplu pentru partenerii care nu găsesc un echilibru în viața lor de când au devenit părinți.

„Pentru că Gina se trezește de multe ori în timpul nopții, o adoarme la loc, iar eu dorm buștean, eu mă trezesc dimineața, la 7-7:30, când se trezește ea. Ne petrecem timpul ăla împreună, e timpul nostru. Citim cărți, ascultăm muzică, ne jucăm, ne plimbăm, povestim.”, a adăugat artistul.

Perioada grea a trecut, iar acum familia a început să își reia treptat activitățile obișnuite. Smiley nu a renunțat la evenimentele importante din carieră, dar Gina Pistol și-a pus proiectele din televiziune pe pauză, iar acum a venit momentul să se întoarcă pe micile ecrane. Spre tristețea fanilor săi, nu a acceptat plecarea în America, unde trebuia să fie gazda show-ului „America Express”, fiindcă nu a dorit să stea prea mult timp departe de Josephine.

„Chiar a fost o decizie foarte grea și eu i-am spus de la început că orice decizie ia, ne descurcăm și vedem cum o jucăm, dar cumva e greu să pleci de lângă copil când are un an, e foarte greu. Te definesc alegerile pe care le faci în viață și în momentul acesta, alegerea pe care ea a făcut-o a fost pentru familie, pentru dragoste, pentru sănătatea mintală și emoțională.”, a explicat Smiley.

Gina Pistol a mărturisit că s-a rugat în fiecare zi în care era însărcinată, iar amândoi sunt legați de această aplecare spre credință. În opinia acestora, puterea cuvântului și puterea rugăciunii au contribuit atât la evoluția lor personală, cât și profesională.

Citește și: Este geniul familiei! Ce face fiul Danei Nălbaru la doar la 6 ani

Surse foto: InstagramInstagramInstagram

Surse articol: YoutubeProfmClick

Articolul urmator
Povestea de viață a lui Gabriel Gavriș (Gheboasă). Prin câte greutăți a trecut în copilărie
Povestea de viață a lui Gabriel Gavriș (Gheboasă). Prin câte greutăți a trecut în copilărie
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.