INTERVIU | Dorian Popa, despre căsătorie: „Vom face pasul când vom fi 100% siguri”

Redactor Divahair.ro

Dorian Popa esta una dintre vedetele din România cu un număr impresionant de fane, așa că ne-am simțit onorate să avem ocazia de a-i lua un interviu exclusiv! Citește în rândurile de mai jos ce are de spus cântărețul despre cum arată femeia perfectă, cum l-a cucerit iubita sa și...cum l-ar descrie pisicile sale, dar și detalii despre colaborarea hot cu BRomania!

Divahair.ro: Cum arată, în viziunea ta, femeia perfectă?

Dorian Popa: Femeia perfectă trebuie să fie brunetă, cu un fizic bine lucrat (pentru că și eu mă antrenez foarte mult), și... cam atât, din punctul de vedere al aspectului fizic.

Divahair.ro: Care este cea mai amuzantă situație prin care ai trecut la un concert?

Dorian Popa: Cred că am fost de câteva ori cerut în căsătorie și mi se par în continuare cele mai amuzante situații de la concerte. A mai fost o întâmplare foarte hazlie la un concert în timpul unor interviuri când o domnișoară mititică mi-a adus un un bilet pe care scria „Dacă vrei să bei o cafea, sună-mă. Mătușa.”

Divahair.ro: Care este cea mai importantă persoană din viața ta?

Dorian Popa: Cea mai importantă persoană din viața mea este iubita mea, pentru că este permanent lângă mine.

Divahair.ro: Care este filmul pe care îți place să îl vezi alături de iubita ta?

Dorian Popa: Nu cred că avem un film anume. Ne-am uitat mai des la seriale, și aș putea menționa Breaking Bad.

Divahair.ro: Cum crezi că te-ar descrie pisicile tale?

Dorian Popa: Mamă, ce bună e întrebarea asta! Plecat des.

Divahair.ro: În calitate de artist ești înconjurat de foarte multe femei frumoase, fie că este vorba despre fane sau despre cele cu care lucrezi. Ce crede iubita ta despre asta?

Dorian Popa: Iubita mea este o persoană destul de inteligentă încât să își fi asumat încă de la început faptul că viața mea este una destul de tumultoasă. Eu nu acord mai multă atenție decât trebuie domnișoarelor, pentru că știu să îmi fac treaba destul de profi.

Divahair.ro: Cum crezi că ai fi ca tată de fată?

Dorian Popa: Cred că aș fi destul de dur ca tată de fată pentru că, în primul rând, nu aș vrea să întâlnească băieți răi, care să îi facă rău și care să o facă să sufere. Mă simt puțin cu musca pe căciulă în situația asta... Și, în al doilea rând, cred că este destul de periculos să fii o tânără domnișoară pe străzile din București.

dorian popa

Divahair.ro: Cum  arată o seară perfectă alături de iubita ta?

Dorian Popa: O seară perfectă alături de iubita mea trebuie să fie într-o cabană la munte, în fața unui șemineu, cu o sticlă de vin roșu, după masă.

Divahair.ro: Care crezi că e cea mai frumoasă dovadă de dragoste pentru persoana de lângă tine?

Dorian Popa: Din punctul meu de vedere, faptele cotidiene demonstrează cel mai bine și cel mai mult dragostea. Nu știu... faptele mici - ce faci pentru ideea de familie, de viitor împreună.

Divahair.ro: Ce gest te enervează la o femeie?

Dorian Popa: Cred că gelozia, un lucru pe care cred că și pe femei le enervează la bărbați.

Divahair.ro: Ce îți place cel mai mult la o femeie?

Dorian Popa: Să fie îngrijită, să aibă grijă de ea și să fie și inteligentă.

Divahair.ro: Ce nu ai ierta niciodată într-o relație de iubire, de prietenie, sau profesională?

Dorian Popa: Sunt destul de iertător. Important este felul în care sunt cerute scuzele.

Divahair.ro: Ce haine crezi că nu ar trebui să poarte niciodată o femeie?

Dorian Popa: Ce haine cred că nu ar trebui să poarte niciodată o femeie? Hm, nu cred că pot să impun limita asta, pentru că orice tip de haină, dacă este bine gândit și făcut cu stil, poate să arate bine.

Divahair.ro: Ce părere ai despre căsătorie? Te vezi făcând acest pas?

Dorian Popa: Mă văd făcând pasul căsătoriei abia în momentul în care vom fi 100% siguri că vrem să întemeiem o familie și va interveni în joc și un copilaș.

Divahair.ro: Cum te-a cucerit iubita ta?

Dorian Popa: Hm, cred că mai degrabă eu am cucerit-o eu pe ea. Am văzut-o pe plajă, mi-am dat seama că este o femeie foarte frumoasă, am dorit să o și cunosc. Dumnezeu a făcut de așa natură încât accidental să pot s-o cunosc în aceeași zi, seara, la un restaurant. De acolo, lucrurile au mers de la sine.

Divahair.ro: Cine te sprijină și cine te încurajează în cele mai grele momente?

Dorian Popa: Am alături toată familia: mama mea, iubita mea, fratele meu. Dar, cu toată lipsa de modestie, pot spune că, atunci când îmi este greu, prefer să mă remontez singur, pentru că mi se pare cel mai sănătos și viguros.

Divahair.ro: Cel mai frumos lucru pe care l-a făcut cineva pentru tine?

Dorian Popa: Nu știu să vă spun. Sincer, am avut foarte mulți oameni care m-au ajutat, m-au susținut atunci când mi-a fost greu, și cred că aceste lucruri pot fi considerate cele mai frumoase lucruri care au fost făcute pentru mine. Le mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au oferit o mână de ajutor atunci când am avut nevoie. Știu ei care sunt. Le sunt recunoscător.

Divahair.ro: Cum a luat naștere colaborarea cu BRomania?

Dorian Popa: Uau, o întrebare foarte drăguță. Cred că mi-a mai adresat cineva întrebarea asta. Se făcea ca, într-o seară, Codin Maticiuc să mă contacteze și să mă întrebe dacă sunt de acord să îi dea numărul meu lui Matei, adică lui BRomania. Normal că am fost de acord, pentru că îl știu, îmi plac proiectele lui și cu siguranță urma să îmi propună ceva cool. I-am spus lui Codin să îi dea numărul, Bro m-a sunat și de acolo... la mai multe proiecte, Doamne ajută!

Divahair.ro: Ești foarte activ în online, ai foarte multe proiecte în care ești implicat. Cum reușești să le faci pe toate?

Dorian Popa: Atunci când îți dorești cu adevărat să muncești și să îți atingi visul, eu zic că poți să faci orice. Nimic nu este imposibil.

Divahair.ro: Online-ul este locul preferat al haterilor. Care este atitudinea ta când ai de-a face cu ei?

Dorian Popa: Dacă n-ai hateri, nu exiști.

Divahair.ro: Ai aproape un milion de fani pe Facebook. Ce crezi că îi face pe oameni să te urmărească?

Dorian Popa: Cred că oamenii simt, chiar și prin intermediul social media, Facebook, Instagram, că eu sunt apropiat de ei. Îmi place să fiu apropiat de oameni. Ăsta sunt, nu mă prefac, și cred că energia asta se transmite prin intermediul internetului.

Sursa foto: Pagina oficiala de Facebook Dorian Popa

Articolul urmator Îți mai aduci aminte de "nea Popa" din serialul "La Bloc"? Cum arată și ce face acum, la 69 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.