Ioan Gyuri Pascu a murit

Ioan Gyuri Pascu a murit

Redactor Divahair.ro

Iubitorii de teatru, film și muzică au primit o veste tristă în această dimineață: actorul și comedianul Ioan Gyuri Pascu a murit, la doar 55 de ani, în urma unui infarct.

Ioan Gyuri Pascu se afla în locuința fostei sale soții, din cartierul 23 august, când, în jurul dimineții, i s-a făcut rău. Fosta parteneră a sunat la ambulanță, însă paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața actorului. 

Actorul suferea de ani buni de diabet, afecțiune care crește riscul de infract, potrivit specialiștilor. În 2010, Gyuri Pascu a mai făcut un atac de cord, incident în urma căruia a fost internat la Spitalul Universitar, unde a rămas câteva zile sub supravegherea medicilor.

Ioan Gyuri Pascu a jucat în numeroase filme și piese de teatru, dar este cunoscut mult mai bine pentru activitatea sa în cadrul grupului de comedie Divertis, alături de care a avut emisiuni la mai multe posturi TV românești: TVR, Antena 1, PRO TV.

Pe lângă actorie, una dintre pasiunile lui Ioan Gyuri Pascu era muzica. Actorul a înregistrat 7 albume, printre care Mixed Grill, Joaca de-a joaca și Gânduri nevinovate, dar a scris și câteva cărți pentru copii.

Articolul urmator
Mircea Solcanu, de la reflectoare la uitare: „Eu am murit. Nu vine nimeni la ușă”
Mircea Solcanu, de la reflectoare la uitare: „Eu am murit. Nu vine nimeni la ușă”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.