Ion Țiriac, o viață de film. A devenit milionar deși și-a terminat greu studiile și are 30 de copii ilegitimi

Ion Țiriac, o viață de film. A devenit milionar deși și-a terminat greu studiile și are 30 de copii ilegitimi
Ramona Jurubita

A fost jucător de hochei, dar a devenit celebru abia în momentul în care s-a putut lăuda cu o carieră impresionantă în tenis. Când și-a încheiat activitatea sportivă, Ion Țiriac, ajuns acum la onorabila vârstă de 84 de ani, s-a reorientat și a intrat în lumea afacerilor, iar succesul uriaș i-a adus o avere pe măsură. 

Potrivit agenției de presă Rador, Ion Țiriac a fost primul român a cărui avere a depășit 1 miliard de euro și primul român care a intrat în topul Forbes al miliardarilor lumii. Încă este unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră, după ce a reușit să își extindă afacerile pe baza profitului.

Multă vreme a fost pe primul loc în topul celor mai bogați oameni de afaceri români, dar acum a fost detronat de frații Dragoș și Adrian Pavăl (deținătorii unui lanț de magazine cu materiale de construcții).

Viața lui este plină de extravaganță, fiindcă se învârte în cercuri sociale selecte și întotdeauna și-a ales cu mare grijă prietenii. Totuși, ale tinereții valuri l-au făcut să devină un personaj controversat al showbiz-ului românesc. Pentru că a fost, este și va rămâne un adevărat cuceritor, multe femei au roit în jurul lui de-a lungul anilor. A fost căsătorit de două ori și până de curând se știa că are doar trei copii. Spre surprinderea tuturor, afaceristul a confirmat zvonurile potrivit cărora din aventurile sale ar fi venit pe lume nu mai puțin de 30 de copii. Vrei să știi ce a spus?

În galeria foto găsești toate detaliile despre acest capitol incitant al vieții lui, dar și multe alte povești care l-au ajutat să devină omul de succes de astăzi.

A făcut sacrificii pentru a deveni un sportiv de seamă Vezi galeria foto » În timpul liber s-a iubit cu femei frumoase și a făcut copii „Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi...”

Surse foto: Getty, Facebook, Facebook, InstagramYoutubeFacebook

Surse articol: RadorLibertateaCapitalEvzAsLibertateaAsForbesSportGSPClick

Articolul urmator
Tumultoasa poveste de viață a Oanei Pellea. Actrița nu s-a căsătorit niciodată, nu are copii, dar a avut două mari iubiri în viață
Tumultoasa poveste de viață a Oanei Pellea. Actrița nu s-a căsătorit niciodată, nu are copii, dar a avut două mari iubiri în viață
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.