Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează, după 16 ani de relație și aproape 5 ani de căsătorie

Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează, după 16 ani de relație și aproape 5 ani de căsătorie

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 28 februarie: Dragostea adevărată chiar există (!), iar asta ne-o dovedesc Jason Momoa și Lisa Bonet. Deși își anunțau divorțul în urmă cu aproximativ o lună și jumătate prin intermediul unei postări comune pe Instagram, acum s-ar părea că s-au împăcat și sunt în relații bune. Conform Hollywood Life, actorul american s-a mutat înapoi cu soția sa de două săptămâni, iar cuplul încearcă să mai dea o șansă mariajului său.

„Au decis să încerce să rezolve lucrurile mai degrabă decât să se dea bătuți pentru că au investit atât de mult unul în celălalt”, a declarat o sursă anonimă.

13 ianuarie, zi cu ghinion într-adevăr! Jason Momoa și soția sa, Lisa Bonet, au dat cea mai tristă veste posibil - divorțează, după 16 ani de relație și 4 ani de căsătorie. Au făcut acest lucru printr-o declarație comună, publicată miercuri pe pagina de Instagram a starului din „Aquaman”:

„Noi toți am resimțit presiunea și schimbările acestor timpuri transformatoare.... Are loc o revoluție și familia noastră nu face excepție de la regulă... simțim și creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, împărtășim vestea familiei noastre. Plecăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este un subiect demn de a fi o știre, dar o facem pentru a ne continua viețile cu demnitate și onestitate. Iubirea dintre noi continuă să existe și evoluează în feluri în care dorește să fie știută și iubită. Ne eliberăm unul pe altul ca să fim cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru pentru această viață sacră și pentru copiii noștri rămâne de neclinitit.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, și Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani, au împreună doi copii superbi, o fiică, Lola, în vârstă de 14 ani, și un fiu, Nakoa-Wolf, în vârstă de 13 ani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

Cei doi actori au început să se întâlnească în 2004, în iulie 2007 a venit Lola pe lume și în decembrie 2008 Nakoa-Wolf. S-au căsătorit în octombrie 2017. 

Momoa a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru revista Esquire din octombrie 2019, că pusese ochii pe Lisa cu ani de zile înainte de a se întâlni. „[Ea a fost] femeia mea ideală încă din copilărie”, a spus el. „Adică, nu i-am spus asta. Nu i-am spus că am fost obsedat de ea decât după ce am avut copiii.”

Vedeta din Game of Thrones era atât de topit după partenera lui încât, atunci când a fost întrebat de nivelul încrederii pe care îl are în el din punct de vedere profesional, Momoa a zis, mai în glumă mai în serios: „Dacă cineva spune că ceva nu este posibil, eu spun: „Ascultă aici, m-am căsătorit cu Lisa Bonet. Orice este posibil”.

Citește și 8 motive pentru care Jason Momoa este perfecțiunea întruchipată

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Giulia Anghelescu! Vedeta trăiește fericită de aproape 16 ani alături de alesul inimii
Ce familie frumoasă are Giulia Anghelescu! Vedeta trăiește fericită de aproape 16 ani alături de alesul inimii
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.