Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Jos pălăria! Celebrități putred de bogate care au ales să trăiască precum oamenii de rând

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Imaginează-ți că ești o vedetă de la Hollywood și poți avea întreaga lume la picioare, dar alegi să stai departe de lumina reflectoarelor și să duci o viață absolut obișnuită. Greu de crezut, nu este așa?

Cu toate acestea, sunt staruri care au decis să-și abandoneze statutul privilegiat și să trăiască o viață ca a oamenilor de rând. Unele dintre aceste celebrități au avut un succes fulminant în copilărie, dar apoi au renunțat la actorie și s-au reprofilat total. Alți actori trăiesc departe de camerele de luat vederi și onorurile publice, în condiții destul de modeste, comparativ cu colegii lor de breaslă.

Descoperă în galerie 10 celebrități care au ales să aibă o existență anonimă și află care sunt istoriile lor de viață.

Frankie Muniz

Frankie Muniz

Multă lume și-l amintește ca Malcolm din celebra serie TV Malcolm in The Middle, rol care i-a adus nominalizări la Globul de aur și Premiile Emmy. A fost considerat unul dintre cei mai populari copii- actori în 2003, cu un viitor promițător în lumea filmului. Dar Frankie a abandonat actoria în 2008, preferând să se antreneze ca pilot de curse și să participe la Atlantic Championship, iar în 2012 a devenit baterist în trupa Kingsfoil. Actualmente, are o afacere cu ulei de măsline și oțet, un mic magazin de specialități în Old Town Scottsdale, Arizona, împreună cu partenera sa, Paige Price. Iată cum descrie fostul star o zi din viața sa:

”Ziua mea  începe la 6 dimineața, când merg la depozit să iau produsele care îmi trebuie. Apoi vin la magazin foarte devreme și încep să umplu sticlele, mă asigur că totul este așezat cum trebuie pe rafturi..le . Noi suntem cei care îmbuteliem produsele, le punem etichete, le vindem. Noi facem totul aici, în magazin. Este foarte multă muncă, dar te simți răsplătit când lumea vine să cumpere.”

Sursa foto: Getty

Danny Lloyd

Danny Lloyd

Cine a văzut filmul horror iconic al anilor 80, the Shining, și-l amintește pe micul Danny Torrence, băiețelul închis cu părinții în hotelul groazei. Rolul său a fost jucat de Danny Lloyd, pe atunci în vârstă de numai 6 ani. În ciuda imensului succes al filmului, care l-ar fi putut lansa într-o carieră de invidiat, Lloyd s-a retras din actorie la 10 ani, după ce a jucat în filmul Will: G.Gordon Liddy. 

După ce a renunțat la film, Danny Lloyd a dus o viață absolut obișnuită și a devenit profesor de biologie în Kentucky. În 2018 a apărut întrun scurt rol de figurație, ca spectator la un meci de baseball, în Doctor Sleep, continuarea filmului Shining. A fost singura sa apariție pe ecran după 38 de ani. Lloyd este căsătorit și are patru copii, dar lumea nu știe prea multe despre viața sa privată.

Sursa foto: Pinterest

Brittany Ashton Holmes

Brittany Ashton Holmes

The Little Rascals a fost un film de succes în 1994, care a făcut-o celebră pe Brittany Ashton Holmes. Aceasta a mai jucat apoi în alte două filme , Ellen, tot în 1994 și We hate Paul Revere, în 2014, când s-a întrunit toată echipa din The Little Rascals. 

Adorabila Darla din The Little Rascals a cucerit inimile tuturor, dar apoi Brittany Ashton Holmes a dispărut de la Hollywood, în ciuda succesului colosal. Avea doar 5 ani când a jucat în film și nimeni nu se aștepta să devină unul dintre cei mai cunoscuți copii de pe ecrane. După The Little Rascals, Brittany a mai apărut în roluri episodice și în reclame.

În adolescență, însă, Brittany s-a retras de tot din lumina reflectoarelor și a ales să ducă o viață cu totul obișnuită. A terminat un liceu în California și a studiat apoi Științe Politice.

”Am fost actriță când eram o fetiță și am jucat într-un film de copii. Este chiar stânjenitor acum și nu mai vreau să am de a face cu actoria.”, a declarat Brittany Ashton Holmes.

Sursa foto: Pinterest

Jeff Cohen

Jeff Cohen

Cunoscut spectatorilor din filmul lui Steven Spielberg, The Goonies, din 1987, Jeff Cohen nu mai are astăzi nimic de a face cu actoria. În celebra producție a jucat rolul lui Chunk, un puști grăsuț și simpatic, care a cucerit inima publicului. Din păcate, după acest film, Cohen nu a mai fost selectat pentru roluri notabile, în parte și din cauza aspectului său dolofan. 

Astfel, când a ajuns la adolescență, Jeff Cohen ducea deja o viață absolut normală, făcea sport, apoi a urmat dreptul la Univesitatea din California. Actualmente conduce propria sa firmă de avocatură și scrie articole pentru Huffington Post. O viață interesantă, dar departe de cea a unei vedete!

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta