Legătura mai puțin cunoscută dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Nu-i leagă numai prietenia

Legătura mai puțin cunoscută dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Nu-i leagă numai prietenia

Ramona Jurubita

Raluca Bădulescu (48 de ani) și Cătălin Botezatu (56 de ani) sunt două nume cu vechime în industria modei. Au făcut împreună parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!” și, deși el a plecat din acest proiect, iar ea a rămas, prietenia lor continuă să dăinuie. Interesant este că apropierea dintre ei este mult mai veche, pentru că se cunosc de foarte mult timp și îi leagă o mulțime de lucruri.

Deși unii oameni îi percep doar ca pe simpli prieteni care au multe în comun, între ei este mai mult de atât. Își sunt alături de aproximativ două decenii, se susțin reciproc și știu că se pot baza oricând unul pe celălalt. În plus, creatoarea de modă a recunoscut că nu ar fi reușit să aibă o carieră de succes fără ajutorul lui Cătălin Botezatu.

Oamenii care le urmăresc activitatea la televizor și în online probabil i-au auzit strigându-se „nașul” și „fina”. Știi de ce? Bineînțeles că nu sunt doar formule de alint sau apelative spuse la întâmplare! Designerul chiar este nașul juratei de la „Bravo, ai stil!”, mai exact nașul de botez al fiului său.

„Raluca face parte din familia mea și la propriu și la figurat! O iubesc! I-am botezat copilul și suntem cei mai buni prieteni. Prietenia noastră rezistă pentru că nu ne putem certa! Suntem că două mănuși care se mângâie și se întrepătrund. Este prietena mea cea mai bună.”, a spus Cătălin Botezatu pentru publicația Impact.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu alături de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, fotografiați la o petrecere
Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu alături de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”

Prietenia lor a devenit mult mai strânsă după ce designerul a început să facă parte din familia extinsă a Ralucăi Bădulescu. De-a lungul anilor, cei doi au avut și momente grele și chiar s-au certat destul de tare la un moment dat. Din fericire, trecerea timpului i-a adus din nou aproape unul de celălalt.

„Da, m-am certat cu ea. Nu am vorbit un an de zile. Acum 20 de ani ne-am certat și nu am vorbit. Din vina ei că este foarte căpoasă. O iubeam oricum și ea pe mine, dar asta e. După aceea ne-am împăcat.”, a mai spus Cătălin Botezatu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Și nu doar el o laudă pe "fina" sa, căci admirația și sentimentele sunt reciproce. De fiecare dată când are ocazia, aceasta vorbește foarte frumos despre el și se arată recunoscătoare pentru tot ce a făcut de dragul relației lor speciale. Iată ce a povestit despre legătura pe care o au:

„Sunt mai mult decât prietenă cu Cătălin Botezatu, este familia mea, este nașul copilului meu, pentru el aș merge până la sfârșitul lumii și înapoi; așa cum el a făcut pentru mine lucruri importante de miliarde de ori, la fel aș face și eu pentru el.

Ne-am cunoscut la o prezentare de modă prin 2004. El e regele meu soare. Când l-am cunoscut, eram emoționată, terminată. Între noi s-a închegat nu o prietenie, o familie. Suntem nedespărțiți. Nu există zi fără să vorbim la telefon, dacă este plecat, nu există zi fără să ne vedem, dacă este aici. Pur și simplu suntem tot timpul împreună. În afară că este superb, fizic, că este un designer extraordinar, omul Cătălin Botezatu este o minune.”, declara Raluca Bădulescu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

În prezent, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt nelipsiți de la evenimentele mondene, acolo unde se întâlnesc de fiecare dată cu bucurie. În plus, se implică în proiecte comune și fac o echipă bună, fiindcă se cunosc bine și știu cum să lucreze împreună. 

Viața lui Stephan Pelger și lupta cu depresia: „Sufăr de depresie de la 10 ani...”

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: SubstantialImpactCancan

Articolul urmator
Povestea mai puțin cunoscută a Ginei Patrichi. A trăit o iubire ca în filme
Povestea mai puțin cunoscută a Ginei Patrichi. A trăit o iubire ca în filme
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.