Logodnă neașteptată în showbiz! Romanița Iovan a spus "DA"

Logodnă neașteptată în showbiz! Romanița Iovan a spus "DA"

Alida Enache

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc! Celebra creatoare de modă Romanița Iovan i-a spus "da", în secret, iubitului ei. Logodna a avut loc în trecut, însă abia acum s-au aflat detalii despre acest moment.

Romanița Iovan (58 de ani) și mai tânărul ei logodnic, Iulian Gogan, se pregătesc să meargă în fața altarului. Între creatoarea de modă și partenerul ei avocat este o diferență de 11 ani, însă acest fapt nu a reprezentat niciodată un impediment în povestea lor de dragoste. Cei doi se iubesc deja de mai bine de 14 ani.

Imagine cu Romanița Iovan în timp ce face un selfie

"Pe Iulian l-am cunoscut printr-o cunoștință comună. Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu.

Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire. Drumul pe care îl parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu flori de mai, dar este important să-ți alegi calea și să înveți, pentru că fiecare pas este o lecție.”, a declarat Romanița Iovan pentru Viva.

Designerul vestimentar a mai mărturisit că s-a logodit cu Iulian Gogan înainte de a cununa primul cuplu de fini: „Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o măicuță, Lavrenția de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei.”

Imagine cu Romanița Iovan și Iulian Gogan la un eveniment

"Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea"

Fosta soție a regretatului pilot Adrian Iovan trăiește o superbă poveste de iubire alături de cel care urmează să îi devină soț. Respectul, înțelegerea și, bineînțeles, compatibilitatea, joacă un rol foarte important în buna funcționare a relației lor.

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani.

Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul.”, a mai zis ea.

Citește și: Cât de mare și chipeș s-a făcut fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan! Albert e copia fidelă a regretatului său tată

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Playtech, Libertatea, Spynews

Articolul urmator
Declarațiile tulburătoare ale Romaniței Iovan la 18 ani de când fostul ei soț a împușcat bărbatul care le-a intrat în casă. "M-am încuiat mulți ani, foarte mulți"
Declarațiile tulburătoare ale Romaniței Iovan la 18 ani de când fostul ei soț a împușcat bărbatul care le-a intrat în casă. "M-am încuiat mulți ani, foarte mulți"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.