Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Lucian Mîndruță, bunic la 52 de ani, deși băieții lui sunt încă adolescenți. Cum a fost posibil așa ceva

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Unul dintre cei mai vestiți jurnaliști români, Lucian Mîndruță este foarte discret în ceea ce privește viața sa de familie. Deși îl vedem mereu la televizor și este implicat în numeroase proiecte profesionale, nu știm foarte multe despre soția și copiii săi. 

Realitatea este că Lucian Mîndruță are o familie foarte frumoasă, iar recent a devenit bunic, la numai 52 de ani. Surpriza vine abia acum: ținând cont că băieții săi sunt adolescenți, cum a avut loc fericitul eveniment? 

Afla secretul în galerie, precum și alte detalii interesante despre celebrul jurnalist. 

Peste 30 de ani în jurnalism

Peste 30 de ani în jurnalism

Lucian Mîndruță este una dintre cele mai longevive prezențe în jurnalismul românesc. La 52 de ani, Mîndruță are realizări deosebite atât în jurnalism, cât și în televiziune și radio. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și a publicat încă din anii studenției, într-unul dintre primele ziare românești de după revoluție - "Mesterul Manole" , ziarul facultății. De-a lungul timpului, a publicat în Dilema, Jurnalul Național, Săptămâna Financiară, The One sau Viva.

Printre cele mai importante funcții pe care le-a ocupat a fost aceea de director la Ziarul Financiar (2000 - 2003), producător și prezentator TV.  A ocupat mai multe poziții ca editor pentru AM Press News Agency, iar între 1992 și 1999 a lucrat ca prezentator la televiziuni ca: SOTI, Tele 7ABC și Pro TV.

Sursa foto: Facebook

O carieră importantă în televiziune și radio

O carieră importantă în televiziune și radio

Lucian Mîndruță și-a început cariera în televiziune încă din 1992, iar din 1997 a fost producător și moderator la „Profeții despre trecut” (1997 - 2003), un talk-show politic la Pro TV, cu Silviu Brucan. care i-a crescut rating-ul de vedetă. Între 2003 și 2010 a prezentat principalul buletin de stiri la Antena1, Observator 19, alaturi de Alessandra Stoicescu.

Actualmente, Lucian Mîndruță este  realizator radio la DigiFM și jurnalist în social media și online. De asemenea, este manager și trainer de media si presentation skills la Sign Factor SRL.

Sursa foto: Instagram

Am intrat în televiziune pentru că voiam să schimb lumea

Am intrat în televiziune pentru că voiam să schimb lumea

Viața lui Lucian Mîndruță nu a fost ușoară. "Am fost un copil fara bani de-acasa, ca nu era de unde: de la 18 ani ma intretin singur", explica el într-un interviu pentru evz.ro.  A ales jurnalismul și televiziunea, pentru că își dorea să facă ceva care contează. 

"De televiziune nu te saturi tu, se satura televiziunea de tine. Sau el, publicul. Eu am intrat in televiziune pentru ca voiam sa schimb lumea - era o alta epoca, veneam din Liga Studentilor, aveam o misiune, nu o cariera de urmat. Ideea ca as putea fi platit pentru asta mi se parea chiar ciudata. Sa fii platit pentru ce-ti place? Unde s-a mai pomenit?", mărturisea Mîndruță în același interviu. 

Sursa foto: Facebook

Soția lui Lucian Mîndruță este neurochirurg

Soția lui Lucian Mîndruță este neurochirurg

La 52 de ani, jurnalistul se poate considera un om împlinit. Pe lângă cariera strălucită, are și o familie foarte frumoasă, cu o soție de admirat și doi băieți minunați. 

Ioana Mîndruță este medic neurochirurg, iar în perioada pandemiei s-a aflat în linia întâi în spital, ceea ce adus o oarecare neliniște în familie. Lucian Mîndruță povestește despre emoțiile prin care a trecut când soția sa a rămas la spital.

”M-am trezit la patru, de grijă. Soţia mea, pe la 6. S-a spălat şi-a facut bagajul: haine pentru câteva zile, în caz că trebuie să rămână la serviciu mai multe zile şi nopţi. În bagaj intră şi o mască. A primit-o cadou ieri de la cineva. Atât are, una singură. Soţia mea e medic. Lucrează la un spital din Bucureşti. În fiecare zi vede 10, poate 20 de pacienţi. Cum e la neurologie, poate că e mai ferită. Dar dacă unul cu durere de cap ajunge la ea crezând că-i accident cerebral şi de fapt e corona? Asta e întrebarea, şi nu avem un răspuns la ea. Nimeni nu are. Îmi aduc aminte că acum o lună ne uitam amândoi la televizor la medicii chinezi, înfofoliţi din cap până-n picioare în combinezoane speciale. Şi chiar discutam: băi, da' ce organizaţi sunt ăştia, ce isterie...Şi după aia am aflat c-a murit şi-un medic tânăr. Şi ne-a trecut un fior.”

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Facebook, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta