Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Lucian Mîndruță, bunic la 52 de ani, deși băieții lui sunt încă adolescenți. Cum a fost posibil așa ceva

Miercuri, 10.06.2020
Peste 30 de ani în jurnalism

Peste 30 de ani în jurnalism

Lucian Mîndruță este una dintre cele mai longevive prezențe în jurnalismul românesc. La 52 de ani, Mîndruță are realizări deosebite atât în jurnalism, cât și în televiziune și radio. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și a publicat încă din anii studenției, într-unul dintre primele ziare românești de după revoluție - "Mesterul Manole" , ziarul facultății. De-a lungul timpului, a publicat în Dilema, Jurnalul Național, Săptămâna Financiară, The One sau Viva.

Printre cele mai importante funcții pe care le-a ocupat a fost aceea de director la Ziarul Financiar (2000 - 2003), producător și prezentator TV.  A ocupat mai multe poziții ca editor pentru AM Press News Agency, iar între 1992 și 1999 a lucrat ca prezentator la televiziuni ca: SOTI, Tele 7ABC și Pro TV.

Sursa foto: Facebook

Unul dintre cei mai vestiți jurnaliști români, Lucian Mîndruță este foarte discret în ceea ce privește viața sa de familie. Deși îl vedem mereu la televizor și este implicat în numeroase proiecte profesionale, nu știm foarte multe despre soția și copiii săi. 

Realitatea este că Lucian Mîndruță are o familie foarte frumoasă, iar recent a devenit bunic, la numai 52 de ani. Surpriza vine abia acum: ținând cont că băieții săi sunt adolescenți, cum a avut loc fericitul eveniment? 

Afla secretul în galerie, precum și alte detalii interesante despre celebrul jurnalist. 

Surse foto: Facebook, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.4 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!