Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată. Vezi cum arată și cu ce se ocupă femeia pe care a dus-o la altar înaintea Adelei Popescu

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase și mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Nimeni nu și i-ar imagina altfel decât împreună, mai ales că sunt peste 10 ani de când se iubesc. 

Amândoi au cariere de succes în televiziune, iar din 2016 s-au căsătorit și au doi băieței minunați. Puțini știu că Radu Vâlcan nu este, însă, la primul mariaj. Cu peste 20 de ani în urmă, ”cea mai sexy vedetă TV”, cum a fost desemnat prezentatorul în cadrul premiilor TV Mania a fost căsătorit cu o femeie extrem de frumoasă. 

Te invităm să descoperi secretele acestui mariaj în galerie și să afli mai multe despre prima soție a celebrului actor și prezentator. 

Cea mai sexy vedetă TV

Cea mai sexy vedetă TV

În 2009, Radu Vâlcan a fost declarat cea mai sexy vedetă TV, în cadrul premiilor TV Mania. Nu este de mirare că multe femei au visat la carismaticul prezentator. Dar cea care i-a cucerit definitiv inima a fost Adela Popescu, pe care a cunoscut-o în 2010, pe platourile de filmare la telenovela ”Iubire și Onoare”. 

Radu Valcan are o carieră de invidiat, fiind unul dintre cei mai în vogă prezentatori români și un actor de succces. 

Sursa foto: Instagram

Căsătoria cu Adela Popescu

Căsătoria cu Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut în 2010, în timpul filmărilor la telenovela ”Iubire și Onoare”. După cinci ani de iubire, au decis să se căsătorească. De altfel, toată lumea a fost de acord că se potrivesc perfect, iar faptul că sunt împreună de aproape 10 ani dovedește acest lucru. 

Însă numai apropiații lui Radu Vâlcan își amintesc că acesta a mai fost căsătorit când era foarte tânăr, cu o femeie mai în vârstă decât el, dar de o frumusețe remarcabilă. 

Sursa foto: Pinterest

Primul mariaj al lui Radu Vâlcan s-a întâmplat când era foarte tânăr

Primul mariaj al lui Radu Vâlcan s-a întâmplat când era foarte tânăr

Este de la sine înțeles că mulți nu știu mai nimic despre prima căsătorie a lui Radu Vâlcan, pentru că a avut loc când actualul prezentator avea puțin peste 20 de ani. Pe atunci s-a îndrăgostit de o femeie fascinantă, mai în vârstă ca el, dar extrem de frumoasă. Tereza.

”M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool”, a mărturisit prezentatorul. 

Sursa foto: Facebook

Căsătoria a durat patru ani

Căsătoria a durat patru ani

Tereza nu avea nimic de a face cu lumea showbiz-ului, ci era femeie de afaceri. Frumusețea ei remarcabilă, ochii verzi și tenul impecabil, ca și succesul ei l-au vrăjit pe tânărul Radu, care a cerut-o în căsătorie după mai puțin de un an de relație. Mariajul lor a durat numai patru ani, după care s-au despărțit de comun acord. 

”Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, mărturisea prezentatorul la vremea aceea. 

Sursa foto: Pinterest 

Surse foto: Pinterest, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.7 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta