Mircea Radu revine în televiziune, după o lungă perioadă de absență! Ce proiect aparte va prezenta

Mircea Radu revine în televiziune, după o lungă perioadă de absență! Ce proiect aparte va prezenta

Anca Marcus

Figură carismatică și profesionist desăvârșit, Mircea Radu face un pas hotărât înapoi în lumina reflectoarelor televiziunii românești. După o perioadă petrecută departe de sticlă, legendarul prezentator se pregătește să revină cu forțe proaspete, într-un nou proiect. Decizia sa de a se întoarce la TV a stârnit entuziasm și curiozitate în rândul fanilor săi devotați. Vezi cu ce post a semnat și ce proiect va avea din toamnă!

Trecutul plin de realizări 

Călătoria lui Mircea Radu în lumea televiziunii a început în anul 1990, când a debutat ca moderator și reporter. Și-a dezvoltat abilitățile în domeniul jurnalismului la prestigioasa Missouri School of Journalism din SUA, absolvind în 1996. Dupa aceasta, a călcat pragul celebrei BBC School of Journalism, finalizându-și pregătirea în 1998. 

Frumoasa sa poveste în televiziune s-a conturat într-o succesiune de momente remarcabile. Pe micile ecrane, Mircea Radu a captivat inimile publicului cu emisiuni memorabile. Cea mai îndrăgită dintre ele a fost, cu siguranță, „Din Dragoste", difuzată pe Antena 1. A bifat diverse genuri, prezentând inclusiv jurnale de știri și aducând lumină și voie bună în viețile telespectatorilor săi. 

O pauză bine meritată 

După ani petrecuți pe sticlă, Mircea Radu a simțit nevoia unei pauze și și-a anunțat retragerea din televiziune. După această decizie curajoasă, a preferat să se dedice pasiunilor și intereselor personale. Însă viața este plină de surprize și schimbări de direcție, iar starul nu face excepție. După o perioadă în care a preferat să fie discret, el revine acum în lumina reflectoarelor, aducând cu el forțe proaspete și proiecte captivante. Vedeta a semnat un contract cu postul de televiziune Metropola TV. 

Întoarcerea lui Mircea Radu pe micile ecrane este așteptată cu sufletul la gură de către fanii săi. Chiar din Paris, el a transmis un mesaj plin de emoție și entuziasm, anunțând că este pregătit să se întoarcă în televiziune. 

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța. Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul lunii septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a spus Mircea Radu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mircea Radu (@themircearadu)

Detaliile proiectului său viitor sunt încă învăluite în mister, dar suntem siguri că va aduce cu sine o nouă doză de profesionalism, pasiune și autenticitate. 

Omul din spatele numelui 

Dincolo de celebritate, Mircea Radu este și un om cu o viață personală interesantă. Soția sa de mai bine de un deceniu, Raluca, este o prezență discretă, medic oncolog și mamă dedicată, aducând echilibrul în viața faimosului prezentator.

Mircea Radu și nevasta lui Raluca

Întâlnirea lor nu a fost un episod tipic de „dragoste la prima vedere". Mircea Radu a mărturisit că a fost atras de ochii închiși la culoare ai Ralucăi, care i-au captat atenția într-un mod subtil și misterios: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei. Nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a declarat într-o emisiune TV 

Astfel, a început o poveste de dragoste care a crescut în timp. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, decizând să facă cununia civilă chiar în sufrageria socrilor mici, în comuna Ștefănești din județul Botoșani. Mircea Radu este extrem de discret cu viața personală de când a întâlnit-o pe Raluca, deoarece soția sa preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.  

Mircea Radu este mai mult decât un nume cunoscut în televiziunea românească - este un exemplu de determinare, pasiune și profesionalism. Noi suntem curioase să vedem ce ne pregătește în noul său proiect TV... dar voi?  

De la burlac convins la soț și tată model. Cum arată acum, la 52 de ani, Mircea Radu

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Fanatik, Cancan

Articolul urmator
Se apropie de 50 de ani, dar se menține într-o formă de zile mari. Ce secret are Radu Vâlcan
Se apropie de 50 de ani, dar se menține într-o formă de zile mari. Ce secret are Radu Vâlcan
Poți ghici melodia după primele versuri?
Incepe quiz
Poți ghici melodia după primele versuri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.