Mirela Vaida este prezentatoare de meserie, însa mai are o pasiune din care umple săli. Vezi care este!

Mirela Vaida este prezentatoare de meserie, însa mai are o pasiune din care umple săli. Vezi care este!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toată lumea o cunoaște pe frumoasa prezentatoare Mirela Vaida, în special de la emisiunea „Acces direct”, unde i-a ținut locul Simonei Gherghe, dar și din show-ul „Mireasă pentru fiul meu”, pe care l-a prezentat timp de aproape 6 ani la Antena 1. Cariera sa în televiziune a început însă cu mult înainte, în anul 2004, când a lucrat ca reporter- prezentator la Național TV, urmând apoi mai multe posturi în televiziune, în cadrul Favorit TV și Senso TV.  Începând din 2011, Mirela a devenit gazda show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, care a înregistrat un succces  fulminant pe parcursul celor șase sezoane, până în 2017. Dar, pe lângă faptul că este o adevărată veterană în televiziune, Mirela Vaida are și alte pasiuni, mai puțin cunoscute telespectatorilor.

la acces direct

Sursa foto: Pinterest

Mirela Vaida este solistă la Teatrul Constantin Tănase

Sunt 12 ani de când Mirela Boureanu Vaida este angajată ca solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București. În această perioadă, Mirela a jucat în numeroase spectacole, printre care: OK, Melody (musical, Regia: Cezar Ghioca), Poftă bună la Tănase, Nevestele vesele, O seară la Tănase, Bufonii Regelui, Scandal în Paradis, Dai un ban dar face (Regia: Bițu Fălticineanu), Aplauze, Aplauze, Aer bun de Savoy!, Piei, Drace !!!

mirela vaida

Sursa foto: Pinterest

Anterior, Mirela Vaida a colaborat și la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”, în spectacolul Broadway Bucuresti, în musicalurile Chicago (rolul Velma) și în Cabaret (rolul lui Sally Bowles).

Mirela cântă la evenimente

Mirela Vaida & Band este trupa cu care frumoasa prezentatoare cântă la diferite evenimente live. Puțini își amintesc de faptul că Mirela a făcut parte din trupa etno Ho-Ra, înainte de a-și începe cariera în televiziune. Realitatea este că vedeta a participat la numeroase festivaluri încă din copilărie și adolescență, iar muzica a fost mereu una dintre marile ei pasiuni, așa cum o dovedește și spectacolul recent de la Berăria H.

Specializată în relații internaționale

Ceea ce este și mai surprinzător, Mirela Vaida s-a pregătit pentru cu totul alte meserii decât cea de cântăreață, actriță sau prezentatoare. A absolvit un liceu de informatică și are diplomă de programator, apoi a urmat Facultatea de drept, specializarea Relații Internaționale. Are un master în Drept Comunitar, precum și Master în Comunicare și Relații Publice. 

Dar, încă din facultate, Mirela a ales calea televiziunii, a teatrului și a muzicii, demonstrând că este o personalitate multivalentă și foarte ambițioasă.

mirela cu fetita

Sursa foto: Pinterest

Nu în ultimul rând, „cariera” de mămică este una dintre preferatele sale, Mirela dând naștere în acest an celui de-al treilea copil și având o familie extraordinară, alături de soțul său, Alexandru.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Cine este Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe Vlad Țepeș în noua serie fenomen de pe internet
Cine este Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe Vlad Țepeș în noua serie fenomen de pe internet
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.