Nu s-a mai abținut, a dat din casă! Vezi ce spune Monica Odagiu despre relația cu Dan Bittman

Nu s-a mai abținut, a dat din casă! Vezi ce spune Monica Odagiu despre relația cu Dan Bittman

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Au trecut aproximativ patru ani de când au apărut primele zvonuri că femeia în brațele căruia și-a găsit alinarea Dan Bittman după separarea de fosta parteneră este actrița Monica Odagiu, mai tânără cu 34 de ani decât artistul.

Relația dintre cei doi ar fi început în anul 2016, când Dan Bittman și Monica Odagiu au colaborat împreună pentru piesa "Stau cu picioarele în apă rece". În presă au apărut diverse informații că între cei doi ar fi mai mult decât o relație profesională, însă diferența de vârstă nu a fost intens discutată, pentru că nu a existat nici un moment în care Dan Bittman sau Monica Odagiu au comentat despre legătura lor amoroasă.

S-a spus că tânăra cântăreață ar fi chiar motivul pentru care Dan Bittman s-ar fi despărțit de fosta lui parteneră, Liliana Ștefan, după 29 de ani de relație. Ei bine, recent s-a aflat că Monica Odagiu și liderul trupei Holograf și-ar fi spus "adio", iar actrița a făcut și primele declarații despre acest subiect controversat.

Sursa video: YouTube

În anul 2017 au apărut câteva detalii despre presupusa relație a lui Dan Bittman cu Monica Odagiu. Cei doi postau frecvent fotografii din aceleași locuri, astfel că internauților nu le-a fost greu să facă mai multe conexiuni și să concluzioneze că cei doi formează un cuplu. Dan Bittman a vorbit despre Monica Odagiu, imediat după terminarea filmărilor pentru clipul din 2016, însă nu a făcut vreo referire la o legătură amoroasă.

"În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi sâni, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor.", a declarat Dan Bittman, la vremea respectiva.

Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit?

Monica Odagiu a vorbit pentru prima oară despre presupusa ei relație cu Dan Bittman. Actrița a motivat decizia de a nu discuta public despre viata ei personală, deși în presă a fost cuplată cu Dan Bittman de mai bine de patru ani. Ba mai mult, s-a spus că cei doi chiar s-ar fi mutat împreună. Tânăra actriță susține că nu există nimic mai mult decât o legătură profesională între ea și solistul trupei Holograf.

Sursa foto: Instagram Monica Odagiu / Facebook Dan Bittman

"Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o idee bună. Și pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare își face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele", a declarat Monica Odagiu, la Acces Direct.

Așadar, Monica Odagiu a reușit să pună capăt zvonurilor și a făcut lumină în acest caz. Pentru moment, Dan Bittman nu a oferit nici o declarație cu privire la presupusa relație pe care ar avea-o cu tânăra actriță.

Surse articol: Playtech.roCancan.ro / A1.ro

Sursa foto principală: Instagram Monica Odagiu / Facebook Dan Bittman

Surse foto: Instagram, Facebook

Articolul urmator
Mihai Morar, primul podcast cu Roua. Fiica lui a dat din casă și a stârnit deliciul ascultătorilor
Mihai Morar, primul podcast cu Roua. Fiica lui a dat din casă și a stârnit deliciul ascultătorilor
Ce incapere din casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce incapere din casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.