Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Pe fiica ei o știe o țară întreagă, dar uite ce mamă frumoasă poate avea Andreea Esca!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nici o prezentatoare de televiziune din România nu este atât de cunoscută ca Andreea Esca, declarată în multiple rânduri ”cel mai bun prezentator al anului” și ”cel mai iubit om de televiziune.”  Ne însoțește de peste 20 de ani, fiind imaginea celebră a Știrilor Pro TV, unul din jurnliștii cu cea mai temeinică pregătire și cea mai mare prestanță din țara noastră. 

Puțini știu, însă, detalii despre familia din care provine Andreea, despre părinții ei și relația pe care vedeta o are cu aceștia. Recent, mama Andreei a împlinit 79 de ani, prilej cu care prezentatoarea a povestit online un moment impresionant din copilăria celei care i-a dat viață.

Îți dezvăluim mai multe în galerie despre părinții Andreei și sentimentele pe care aceasta le poartă față de ei. Totodată, îți împărtășim câteva fotografii de familie, care te vor impresiona, cu siguranță.

”Mi-e dor de părinți”

”Mi-e dor de părinți”

Acesta este mesajul cu care Andreea Esca a participat la campania lansată în timpul pandemiei de coronavirus, ”Ție de cine ți-e dor?”. Prezentatoarea a vorbit în multiple rânduri despre relația strânsă pe care o are cu cei care i-au dat viață, iar fotografiile și postările ei în mediul online confirmă această legătură emoționantă. 

Andreea Esca s-a născut în 1972 și este unicul copil al Luciei și al lui Dumitru Esca. Tatăl ei era destul de sever în copilărie, după cum mărturisește vedeta, în schimb mama sa a reprezentat un adevărat model pentru Andreea, ”persoana care m-a influențat cel mai mult în viață”.

Mama Andreei Esca și-ar fi dorit să fie actriță, dar a ajuns asistentă medicală. Peste ani, Andreea Esca a împlinit într-o oarecare măsură visul mamei sale, devenind unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România.

 Sursa foto: Pinterest

În copilărie, Andreea Esca visa să devină medic

În copilărie, Andreea Esca visa să devină medic

Andreea nu și-a dorit niciodată să ajungă prezentatoare de televiziune, dar destinul i-a pregătit o mare supriză. Visa să fie medic sau învățătoare.

”Am vrut să mă fac vânzătoare, ceea ce aș mai vrea și astăzi. Învățătoare, doctor, apoi am vrut să dau la teatru. Acolo mi s-au terminat libertățile, pentru că părinții mei n-au fost de acord cu teatru. De acolo am ajuns la ASE, n-am intrat, iar mai apoi am ajuns la jurnalism dintr-o pură întâmplare”, mărturisea Andreea în cadrul emisiunii „Antrenorul Părinților” cu Mirela Retegan.

La fel ca mama sa, Andreea Esca a îmbrățișat, până la urmă, cu totul altă meserie decât credea. A urmat Școala Superioară de Jurnalism, programe de pregătire profesională la CNN, în Sua, la Centrul pentru Jurnalism Independent în Praga, precum și în Grecia. Din 1995 și până astăzi a devenit imaginea emblematică de la PRO Tv, fiind declarată în 2003 cel mai bun om de televiziune.

″Sunt fericita. Am ales aceasta meserie din intamplare, cu totul din intamplare. Cineva, nu stiu de unde sau cum, m-a pus pe acest drum care era facut pentru mine. Sunt foarte multumita″, susține sus și tare Andreea Esca.

Sursa foto: Facebook

Mama... este cel mai important om din viața mea

Mama... este cel mai important om din viața mea

Lucia Esca a împlinit acum câteva zile 79 de ani, prilej de mare bucurie pentru Andreea Esca. Cu ceva vreme în urmă, vedeta mărturisea că mama sa este cel mai important om din viața sa.

”Mama mea știe, dar pot să îi mai spun și acum că este cel mai important om din viața mea! Și nu e o vorbă, așa, spusă aiurea, ci e adevărat că ea este persoana care m-a influențat cel mai mult în viață, m-a susținut cel mai mult și care a avut grijă de mine într-un fel în care le-aș dori tuturor copiilor să aibă grijă mamele lor de ei”

Sursa foto: Facebook

Lucia Esca a copilărit de la 9 ani fără tatăl său

Lucia Esca a copilărit de la 9 ani fără tatăl său

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Andreea Esca a împărtășit o amintire dureroasă din viața acesteia, momentul în care tatăl ei- bunicul Andreei - a fost ridicat de comuniști.

”Astazi mama face 79 de ani. Si dupa ce am roit cu toti pe langa ea cu “la multi ani” a inceput sa ne spuna de ce anume isi aminteste mereu de ziua ei... Cum a venit de la scoala, pe 7 iunie, cand implinea 9 ani, si a gasit in casa niste barbati straini, imbracati in costume, care il asteptau pe tatal ei, sa “mearga cu ei”.... Era o atmosfera ciudata, nu intelegea de ce ar pleca tatal ei , care o adora, undeva, chiar de ziua ei, Mamaie( mama ei) ii spunea: “Lucica, ia canta-le domnilor ceva la pian”, fratele ei care avea vreo 3 ani se invartea ca ametitul printre picioarele lor, iar raspunsul la intrebarea “unde se duce tata” a fost “merge sa dea o declaratie”. S-a intors dupa 15 ani, in care nimeni nu a mai stiut nimic despre el”, a scris vedeta în mediul online.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Pinterest, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta