Prima imagine cu chipul fetiței lui Flick! Cu cine seamănă mezina familiei Filcea

Prima imagine cu chipul fetiței lui Flick! Cu cine seamănă mezina familiei Filcea

Ramona Jurubita

După 8 luni de așteptare, fanii cuplului format din Flick și Denisa Filcea au putut vedea, în sfârșit, cu cine seamănă fetița lor. Aceștia au devenit părinți pe 23 iunie 2022 și de atunci și-au strigat în fiecare zi bucuria în mediul online. Totuși, nu au dezvăluit chipul fiicei lor de la început.

Flick și soția sa au dorit să o protejeze pe micuță, astfel că au postat pe rețelele sociale doar imagini în care aceasta era cu spatele. Au păstrat doar pentru ei bucuria de a o privi în ochi pe Eva Maria Filcea. Decizia a venit din dorința de a nu o expune mai mult decât era cazul.

Denisa Filcea și fiica ei Eva Maria, la Paris, lângă Arcul de Trumf
Denisa Filcea și fiica ei Eva Maria

„Noi nu am făcut asta. Din motive de siguranță, eu și soțul meu am decis să nu ne expunem copilul în mediul public.”, spunea Denisa Filcea în septembrie 2022.

Totuși, ziua de 5 februarie 2023 a fost una specială pentru familia lor, căci mămica a postat o imagine înduioșătoare în care fetița poate fi admirată în toată splendoarea. Iată descrierea din dreptul fotografiei:

„Avem o fericire anume
Ce n-o știam până la ea.
Cu bucurie, dragă lume,
Eu îți prezint azi Lumea mea.❤️”

Eva Maria, fiica lui Flick și a Denisei Filcea, purtând o bentiță roz cu fundă din tulle
Eva Maria, fiica lui Flick și a Denisei Filcea

Pe Instagram, poza a fost apreciată de peste 50.000 de persoane și a strâns sute de comentarii. Pe Facebook s-au înregistrat și mai multe aprecieri, aproximativ 90.000. Așa cum era de așteptat, a stârnit și o dezbatere aprinsă, căci oamenii s-au întrecut în păreri. Unii au scris că seamănă cu Flick, în timp ce alții susțineau că este leită maică-sa. Iată câteva dintre mesajele frumoase pe care le-au primit de la prietenii de pe Instagram:

  • „A meritat așteptarea!”
  • „Haha, tot timpul am știut că seamănă cu tine!”
  • „Doamne cât e de frumoasă! O fetiță făcută din iubire, crescută în iubire!❤️”
  • „Wow! Nu îmi puteam imagina cum arată, este superbă! Să fie sănătoasă, să vă bucure fiecare clipă! ❤️”
  • „Am impresia sau seamănă cu tatăl tău, Denisa?”
  • „Din doi părinți frumoși nu putea să iasă decât o asemenea minune❤️”
  • „Bucățică ruptă Tati”.

Cei doi soți sunt în culmea fericirii de când în viața lor a apărut micuța Eva Maria. Se ajută și se susțin reciproc, fiindcă doar împreună o pot crește așa cum au visat.

„Foarte important este faptul că am foarte mult ajutor din partea soțului. Fără ajutorul lui nu aș putea. Nu aș putea fi astăzi aici, dacă el nu ar fi acolo, să stea cu fetița. E genul de bărbat pe care mă pot baza că poate să stea cu copilul.”, a declarat Denisa Filcea pentru Antena Stars.

Momentan, cei doi nu au în plan să facă un al doilea copil atât de repede și lasă destinul să îi surprindă. Preferă să profite de prezent și de minunea pe care o au în brațe. Tu de care partă a baricadei ești – crezi că Eva Maria seamănă cu mama sau cu tata?

Citește și: Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la doi ani după ce mama ei a decis să o țină departe de lumina reflectoarelor

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: A1SpynewsLibertatea

Articolul urmator
Flick și Denisa Filcea au împlinit trei ani de la căsătorie. Bărbatul i-a făcut soției sale un cadou deosebit și i-a scris o poezie specială
Flick și Denisa Filcea au împlinit trei ani de la căsătorie. Bărbatul i-a făcut soției sale un cadou deosebit și i-a scris o poezie specială
Ce transmite chipul tau?
Incepe quiz
Ce transmite chipul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.