Radu Ștefan Bănică dă din casă! Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică, de fapt, cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Radu Ștefan Bănică dă din casă! Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică, de fapt, cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Ramona Jurubita

Radu Ștefan Bănică (20 de ani) este fiul inegalabilului Ștefan Bănică Jr. (54 de ani) și al fostei sale partenere, Camelia Constantinescu.

Tânărul este pasionat de actorie și studiază la U.N.A.T.C, iar în prezent își câștigă banii prin munca lui, fiindcă are deja propria afacere, o cafenea în centrul Bucureștiului. Familia este foarte importantă pentru el, mai ales că are sprijinul tuturor apropiaților în activitățile pe care le face.

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., într-o ținută de iarnă, accesorizată cu o căciulă.

Sursa foto: Instagram

La inaugurarea cafenelei, sora lui, Ana Violeta Bănică (14 ani), a fost prezentă să îl susțină, iar Ștefan Bănică a trecut să îl viziteze în timp ce își exercita atribuțiile de patron.

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit într-un interviu cum se înțelege cu Andreea Marin (47 de ani), mama surorii lui, dar și cu actuala parteneră a tatălui său, Lavinia Pîrva (37 de ani). El are o relație specială cu fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize” pentru că a petrecut foarte mult timp în compania ei, pe vremea când aceasta era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. (2006 - 2013).

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da. A ținut și ține în continuare la mine. Țin foarte mult la Andreea.”, a declarat acesta într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Radu Ștefan Bănică și sora lui mai mică, Ana Violeta Bănică, fiica Andreei Marin

Sursa foto: Instagram

Fiul cântărețului a povestit și detalii din relația pe care o are cu sora lui mai mică și se pare că se înțeleg foarte bine, chiar dacă între ei este o diferență de șase ani.

„Ieșim în oraș, bem o cafea, o limonadă, bârfim. Începe să fie relația aia frumoasă și sunt foarte recunoscător. Nu-mi vine să cred! De mici am fost apropiați. Acum relația noastră se transformă, adică avem alte discuții mai mature, despre ce băieți îi plac, despre ce fete îmi plac mie. Suntem niște aliați, pot spune.”, a spus Radu Ștefan Bănică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Tatăl actorului este căsătorit din anul 2017 cu Lavinia Pîrva, cântăreața care i-a dăruit al treilea copil, pe Alexandru Bănică (3 ani). Cei doi soți își feresc mariajul de ochii presei și evită să îl expună pe cel mic în mediul online. Imaginile cu ei sunt foarte rare și ambii parteneri postează pe rețelele sociale doar fotografii care nu fac parte din intimitatea lor.

„Foarte bine mă înțeleg și cu Lavinia și mereu am avut o relație așa mai de prietenie, adică e bine.”, a mai spus tânărul.

Radu Ștefan Bănică nu a avut probleme cu niciuna dintre partenerele tatălui său și se pare că se află în relații bune cu toate pentru că și ele au știut să îl sprijine. În cadrul aceluiași interviu, fiul artistului a spus că i-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp cu tatăl lui, dar din păcate acest lucru este imposibil acum, când amândoi sunt extrem de ocupați.

Citește și: Ioana Dichiseanu a făcut primele declarații despre al doilea copil

Surse articol: SpynewsYoutubePlaytech

Sursa foto principală: Instagram

Articolul urmator
Andreea Bănică vrea să facă o vizită la cabinetul medicului estetician. Ce spune soțul ei despre această dorință
Andreea Bănică vrea să facă o vizită la cabinetul medicului estetician. Ce spune soțul ei despre această dorință
Ce incapere din casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce incapere din casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (24)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.