Ramona Olaru iubește din nou? „N-aș mai accepta niciodată să fiu pusă pe locul doi. N-aș mai accepta niciodată lipsă de respect"

Ramona Olaru iubește din nou? „N-aș mai accepta niciodată să fiu pusă pe locul doi. N-aș mai accepta niciodată lipsă de respect"

Ramona Jurubita

Ramona Olaru (34 de ani) este cunoscută pentru relațiile amoroase controversate și pentru numeroasele șanse pe care le-a acordat bărbaților din viața ei. Acum, pare că vedeta s-a schimbat complet și că a reușit să se desprindă de trecut. Ba mai mult, au apărut zvonuri potrivit cărora ar avea un nou partener, aparent mult mai bogat decât bărbații din showbiz pe care i-a iubit în trecut.

Paparazzi publicației Cancan au fotografiat-o în compania unui tânăr de 25 de ani. Este vorba despre Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Potrivit informațiilor publicate de sursa anterior menționată, acesta a studiat în Londra, deține un magazin de haine, poartă bijuterii scumpe și conduce o mașină care ar valora 100 de mii de euro.

În imaginile surprinse, cei doi nu au avut niciun fel de apropiere care ar putea să marcheze trecerea de simpla graniță a prieteniei. Ramona Olaru și Mircea Babagianu se aflau împreună în incinta mall-ului Băneasa, în data de 9 aprilie 2023 și păreau fericiți unul în compania celuilalt. În ciuda acestui fapt, nu au făcut niciun gest intim, deși nu știau că sunt filmați și ar fi putut să dea frâu liber sentimentelor.
După apariția acestor zvonuri, niciunul dintre protagoniștii presupusei povești de iubire nu a dorit să ofere declarații publice. Să fie tăcerea un răspuns? Rămâne de văzut!

Interesant este că Ramona Olaru a vorbit despre situația ei amoroasă cu doar câteva zile înainte, în podcastul lui Ameri Nasrin și a subliniat că nu este încă într-o nouă relație.

Ramona Olaru în mașină, cu centura pusă, îmbrăcată într-un hanorac bej de catifea

S-a căsătorit la 24 de ani cu un bărbat care nu are legătură cu lumea mondenă. Lucrurile între ei nu au mai mers așa că au divorțat și fiecare și-a văzut de viață. Ulterior, vedeta s-a iubit cu doi bărbați celebri – Cuza de la „Noaptea Târziu” și Cătălin Cazacu. Aceste despărțiri au făcut-o să se maturizeze și să își schimbe total perspectiva asupra relațiilor.

„De câteva luni încoace, am impresia că bubui de energie și de cât de bine mă simt. Nu am înțeles nici eu de ce mă simt așa, uneori mă sperie și mă gândesc că după aceea o să cad.”, i-a mărturisit lui Ameri Nasrin.

A dezvăluit că se concentrează acum pe carieră și că merge cu plăcere la serviciu, unde Răzvan Simion și Dani Oțil îi sunt colegi de cinci ani:

„Este locul pe care eu îl iubesc cel mai mult, atât formatul, cât și pe colegii mei. Dani și Răzvan sunt cei mai importanți bărbați din viața mea.”

Pentru că a trecut prin multe experiențe nefericite, a reușit să își dea seama cum nu ar vrea să fie următoarele sale relații. Și-a învățat fiecare lecție și a înțeles de ce a trebuit să interacționeze cu oameni nepotriviți.

„N-aș mai accepta niciodată să fiu pusă pe locul doi. N-aș mai accepta niciodată lipsă de respect. (...) Am învățat în ultimii ani să fiu o persoană atât de finuță, să păstrez pentru mine ce e greșit la ceilalți. Dacă aș vorbi, Doamne! Dacă i-ați cunoaște într-adevăr pe oamenii care au trecut prin viața mea, v-ați pune singuri pământ pe voi și v-ați duce la doi metri.”, a mai spus ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Pentru că a obosit să investească energie și sentimente în relații care nu merg, Ramona Olaru a decis să ia o pauză de la căutări. Sau cel puțin asta declara în cadrul aceluiași podcast publicat pe 4 aprilie 2023.

„Sunt singură de trei luni. Nu am o relație. Mai sunt bărbați cu care mai vorbesc sau care mă invită la cină. Nu simt, simt că aș da din energia mea momentan.”, a explicat Ramona Olaru.

E posibil ca vedeta să se fi răzgândit între timp sau să fi simțit că dragostea adevărată i-a ieșit în cale. Toată lumea așteaptă acum o confirmare sau o infirmare a zvonurilor legate de presupuse legătură dintre ea și Mircea Babagianu.

Știre în curs de actualizare.

Cum arată casa lui Dani Oțil? A dat zgomotul orașului pe liniștea de la Corbeanca și cuibul de burlac pe "acasă" în familie

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: CancanFanatikYoutube

Articolul urmator
Dana Roba iubește din nou, în ciuda deznodământului nefericit pe care l-a avut fostul ei mariaj: „Suntem foarte fericiți împreună”
Dana Roba iubește din nou, în ciuda deznodământului nefericit pe care l-a avut fostul ei mariaj: „Suntem foarte fericiți împreună”
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.