Regina Elisabeta nu a vrut-o pe Kate la început. „Am avut suficiente divorțuri în familie”

Regina Elisabeta nu a vrut-o pe Kate la început. „Am avut suficiente divorțuri în familie”

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Deși mulți văd relația dintre Kate Middleton și Prințul William ca pe un basm romantic, lucrurile nu sunt așa de simple cum par. Regina Elisabeta a II-a s-a îndoit la început că dragostea lor o să dureze și nu a vrut s-o accepte pe Kate, susținând că au fost destule divorțuri în familia regală. Așa că nu știi niciodată ce se ascunde în spatele unor legături aparent armonioase, cum pare a fi și cea dintre Ducesa de Cambridge și regala sa bunică prin alianță.

kate si regina

De ce s-a temut regina

Kate și Prințul William s-au căsătorit în anul 2011, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Dar cei doi se cunoșteau de peste 10 ani când au făcut acest pas important, încă din perioada studenției lor, de la Universitatea St. Andrews din Edinburgh. În tot acest răstimp, Regina Elisabeta s-a ferit s-o întâlnească pe Kate. Care a fost motivul?

Ei bine, se pare că la începuturi relația dintre Kate și William nu era nici pe departe atât de stabilă cum o percepem astăzi. Deși formau o pereche încă din 2003, de când Prințul William și-a serbat cea de-a 21-a aniversare, iubirea lor nu a fost lipsită de zbucium. A existat chiar și o perioadă în care cei doi îndrăgostiți au stat separați, în anul 2007.

Prințul William i-ar fi spus Reginei că nu este sigur de relația sa cu Kate

Au existat zvonuri că Prințul William s-a destăinuit bunicii sale, mărturisindu-i că nu este ferm convins că vrea să rămână cu Kate Middleton. Dar, după despărțirea din 2007, cei doi s-au reîntâlnit și dragostea lor a continuat, de data aceasta pe baze mult mai solide. Cu toate acestea, Regina Elisabeta a continuat s-o evite pe Kate și s-a menținut rezervată față de relația cu prințul.

După reunirea cu William, a mai durat un an până când Kate a întâlnit-o pe Regină

Se pare că acest an a fost o adevărată perioadă de încercare, pentru ca Regina să se convingă că Prințul William și Kate Middleton sunt, cu adevărat, făcuți unul pentru celălalt. În 2008 a avut loc întâlnirea oficială dintre Regină și viitoarea Ducesă de Cambridge, dar acesta nu a fost sfârșitul așteptărilor lui Kate.

nunta lui kate

Au urmat încă doi ani de probă, până când Prințul William și Kate Middleton și-au anunțat logodna. Tot Regina a fost cea care i-a cerut Ducelui de Cambridge să amâne căsătoria, spunându-i că trebuie să-și aleagă cu multă înțelepciune partenera de viață.

Regina nu mai vrea noi divorțuri în familia sa

„Au fost de ajuns!”, a declarat ea, vorbind despre divorțurile și despărțirile din sânul familiei regale. În fond, are deplină dreptate, ținând cont că trei dintre cei patru copii ai săi sunt divorțați.

„Regina este și reprezentanta Bisericii, așa că este normal să se opună divorțurilor. Cu toate acestea, atât sora ei, prințesa Margaret, cât și cei trei copii mai mari, prințul Charles, prințesa Anne și prințul Andrew, au trecut prin câte un divorț”, a arătat purtătorul de cuvânt al familiei regale.

„Acum regina spune răspicat că este suficient. Declară cu fermitate că nu vor mai exista divorțuri regale în timpul domniei sale. Conceptul de divorț contravine întregii educații a reginei, care se are ca valori datoria și rezistența în fața adversităților”, adăugat acesta.

În plus, „Regina a moștenit această împotrivire față de divorțuri de la mama ei, care a fost speriată de scandalul Regelui Edward cu Wallis Simpson”.

De aceea, Regina a încercat să se asigure că atât Prințul William, cât și Prințul Harry vor avea căsătorii durabile, fără risc de conflicte și despărțiri.

Ducesa de Cambridge are o relație extraordinară cu Regina

După începuturile grele, relația lui Kate cu Regina este actualmente excelentă. În documentarul „Regina noastră la nouăzeci de ani”, Kate declara: „Cea mai memorabilă zi pentru mine a fost călătoria împreună cu Regina la Leicester. Am plecat fără William, iar ea m-a susținut total. Faptul că a dedicat timp pentru a se asigura că sunt fericită... arată cât de grijulie este ea cu adevărat”.

kate si regina

Apariția individuală a lui Kate cu Regina Elisabeta a II-a, fără Prințul William, a avut loc în 2012, cu ocazia turneului Queen Jubilee Diamond. Anul acesta, cele două au reiterat ieșirea împreună, fără alți însoțitori, cu ocazia vizitei la King's College din Londra, din 19 martie 2019.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Gică Hagi: „În familie nu există orgoliu”
Ce familie frumoasă are Gică Hagi: „În familie nu există orgoliu”
Ce fel de de familie vei forma?
Incepe quiz
Ce fel de de familie vei forma?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.