Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Regina nu mai vrea să audă de Meghan și de Harry. Ce poruncă a dat la Palat

Luni, 24.02.2020
Regina nu mai vrea să audă de Megxit

Regina nu mai vrea să audă de Megxit

"Regina a dorit să rezolve toată situația pentru că observă impactul negativ asupra monarhiei la nivel personal, acest lucru rănind-o extrem de tare pe Regină. A ajuns într-un punct în care nu mai vrea să se gândească la acest lucru, ci doar să se termine o dată", a declarat o sursă anonimă pentru Katie Nicholl, corespondentul regal.

Plecarea lui Harry și Meghan din sânul Familiei Regale a Marii Britanii a atras un val de probleme, probleme care nu par să se termine prea curând. Potrivit Vanity Fair, o sursă de la Palat susține că Regina este sătulă de subiectul Megxit și vrea ca totul să se termine cât mai repede și nici să mai discute pe acest subiect. De aceea, suverana a decis că este vremea să ia măsuri, iar porunca pe care le-a dat-o ducilor de Sussex a creat mari controverse. 

Aceeași sursă anonimă a declarat că Regina, în vârstă de 93 de ani, susține în mod public decizia lui Harry și Meghan de a renunța la titlurile regale, dovedind faptul că nu are nimic împotriva lor, însă nu dorește să mai vorbească despre plecarea celor doi. 

Megxit distruge monarhia britanică

Totodată, sursa i-a explicat lui Katie Nicholl, corespondentul regal, că Reginei îi este teamă că acestea discuții despre subiectul Megxit sunt dăunătoare monarhiei regale ca instituție și au dus la dispute între membrii Familie Regale. 

 "Regina a dorit să rezolve toată situația pentru că observă impactul negativ asupra monarhiei la nivel personal, acest lucru rănind-o extrem de tare pe Regină. A ajuns într-un punct în care nu mai vrea să se gândească la acest lucru, ci doar să se termine o dată", a spus sursa.

Aceste declarații vin la câteva zile după ce Palatul Buckingham a anunțat că ducii de Sussex nu mai au voie să se asocieze cu termenul "Royal" după ieșirea lor oficială din Familia Regală care va avea loc pe data de 31 martie. 

Harry și Meghan au emis o declarație vineri, 21 februarie, prin care au anunțat că vor renunța la planurile lor de a folosi marca "SussexRoyal" și vor înceta utilizarea brandului care apare pe site-ul lor și pe contul de Instagram încă din primăvara anului 2019. 

"În timp ce ducii de Sussex se concentrează pe planurile de creare a unei noi organizații non-profit, având în vedere regulile specifice ale guvernului britanic privind folosirea cuvântului "Royal", s-a convenit prin urmare organizația lor non-profit, care va fi lansată în această primăvară, nu va fi numită "Sussex Royal Foundation".

Marca "Sussex Royal", mărul discordiei

Evident că ducii de Sussex au dorit să își exprime părerea în urma poruncii Reginei. Harry și Meghan au fost de acord să renunțe la utilizarea sintagmei "Sussex Royal", subliniind faptul că o fac mai mult din respect față de Regină.

Cu toate acestea au ținut să reamintească faptul că monarhia britanică nu are niciun drept asupra termenului "royal" în afara Marii Britanii, iar mesajele de pe site-ul lor oficial lasă să se înțeleagă nemulțumirea lor privind modul în care au fost tratați în comparaţie cu alţi membri ai familiei.

 „Nu există jurisdicţie a monarhiei sau a guvernului în ceea ce priveşte folosirea cuvântului «regal» în străinătate”, transmite o declarație de pe site-ul oficial al ducilor de Sussex. 

Harry și Meghan regretă nespus faptul că nu s-a putut ajunge la un compromis conform căruia să poată fi activi în Familia Regală în timp ce se ocupă și de proiectele personale. 

”Deși există exemple ale altor membri ai familiei care şi-au păstrat titlurile şi rolul în monarhie şi după ce s-au angajat în afara sistemului, pentru ducele şi ducesa de Sussex a fost instaurată o perioadă de analiză de 12 luni”, se arată în anunțul publicat pe site-ul lor. 

Surse foto: Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!