Reguli pe care trebuie să le urmeze Meghan Markle în sarcină

Reguli pe care trebuie să le urmeze Meghan Markle în sarcină

Lorena Teacă

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut de curând nunta, iar fanii se întrebau când va apărea și primul copil! Iată că așteptarea a luat sfârșit, deoarece cei doi sunt pe cale să aibă un copil, pe care îl vor crește cu multă dragoste și atenție!

Familia Regală trebuie să respecte anumite reguli în absolut tot ceea ce întreprinde, de aceea Meghan Markle trebuie să fie foarte atentă și la ce face în timpul sarcinii.

Iată regulile pe care trebuie să le respecte cu sfințenie fosta actriță cât timp poartă un copil în pântec:

Sexul copilului rămâne secret

De fiecare dată când apare un copil într-o familie cunoscută, fanii își doresc foarte mult să afle cât mai multe detalii, inclusiv sexul copilului! De această dată, nimeni nu va ști dacă Ducesa va naște băiețel sau fetiță, deoarece este strict interzisă aflarea acestei informații! Ducesa și Prințul Harry vor afla în ziua nașterii sexul copilului lor! Fanii vor trebui să stea cu inima la gură până la data nașterii!

Nu are voie să călătorească

Femeile care fac parte din Familii Regale nu au voie să călătorească pe timpul sarcinii, din motive de siguranță! Ducesele sunt încurajate să rămână cât mai aproape de casă în perioada sarcinii, pentru rezolvarea rapidă a eventualelor probleme care ar putea apărea! Chiar dacă Kate a călătorit în Norvegia împreună cu Prințul Louis în timp ce purta un copil în pântec, a renunțat la alte călătorii în sarcină!

Copilul va trebui să aibă 3 sau 4 nume

Fosta actriță și Prințul Harry vor fi nevoiți să se gândească la patru nume pentru copilul lor. Membrii Familiei Regale au, de obicei, câte patru nume.

Sursa foto: Pinterest

Mamele regale nu își botează copiii

Familia Regală nu recunoaște botezul copilului precum o tradiție care trebuie realizată neapărat! Tot ce se poate face este o petrecere înainte de nașterea copilui, dar totul conform tradiției Regale! Familia Regală nu este de acord cu botezarea pruncilor, cu scufundarea lor în apă, de aceea renunță la acest obicei!

Sunt implicate multe moașe

Înainte, mamele Regale nășteau acasă, dar acest obicei a fost anulat de Prințesa Anne. Chiar dacă acum femeile Familiei Regale nasc în cele mai bune spitale, în cadrul evenimentului iau parte o armată de medici, moașe și anesteziști! Totul trebuie să decurgă conform planului, așa că nu este permisă nicio abatere! În timpul nașterii Prințesei Charlotte, Kate a avut parte de trei moașe, tratament care se va aplica, cu siguranță, și în cazul lui Meghan Markle!

După naștere, regina trebuie să fie prima care află

În momentul în care Meghan Markle va naște copilul, Regina va trebui să fie prima persoană informată în legătură cu acest lucru! Protocolul Regal afirmă faptul că Regina trebuie să afle de eveniment înainte de oricine altcineva! Astfel, în ciuda faptului că ducesa și-ar putea dori să-și sune mama după eveniment, va trebui să se conformeze regulilor și să o anunțe pe Regină prima oară!

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator
Regele Charles al III-lea, dispus să acorde copiilor prințului Harry și ai lui Meghan Markle titluri regale
Regele Charles al III-lea, dispus să acorde copiilor prințului Harry și ai lui Meghan Markle titluri regale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.