Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Replica genială a Danei Nălbaru după ce Adina Alberts s-a declarat "șocată" de ridurile cântăreței

Joi, 12.12.2019

Fosta componentă a trupei Hi-Q, Dana Nălbaru, acum în vârstă de 41 de ani, a fost aspru criticată de esteticianul Adina Alberts. De ce? Pentru faptul că artista nu acordă pe câtă atenție consideră ea că este normal felului în care înaintează în vârstă, Alberts declarându-se șocată de ridurile pe care le are aceasta. Așa cum era de așteptat, Dana Nălbaru nu a pierdut timpul și i-a adresat esteticianului un răspuns cel puțin genial. 

Potrivit celor de la Adevărul, Danei Nălbaru i-a arătat un interviu dintr-o revistă fiica sa mai mare, Sofia, în care Adina Alberts spunea despre ea că nu mai acordă de mulți ani atenție felului în care înaintează în vârstă. De asemenea, chirurgul estetician a mai menționat faptul că, din punctul ei de vedere, soția lui Dragoș Bucur nu are nicio scuză pentru faptul că nu are grijă de ea, chiar dacă are copii.

dana nalbaru

Sursă foto: Facebook 

Bineînțeles că Dana Nălbaru nu a întârziat să îi dea o replică chirurgului estetician, punând accent pe una dintre cele mai mari probleme ale societății moderne: obsesia oamenilor pentru fizic. Totodată, artista a dorit să transmită un mesaj încurajator tuturor femeilor, acela de a nu se mai simți complexate și stresate din cauza felului în care aspectul lor se poate schimba pe parcursul anilor.

„Îi transmit că oamenii sunt diferiţi şi au valori diferite în viaţă. Eu mă număr printre aceia care ştiu să fie mulţumiţi cu ce au, care ştiu să se bucure de prezent, mă număr printre femeile care înţeleg că timpul nu poate fi oprit şi că fiecare rid ascunde o poveste, că a fi îngrijt are legătură cu curăţenia corporală. Nu înseamnă să fii scos din ţiplă mereu. Eu sunt dintre aceia care vor să îşi trăiască vârsta aşa cum e ea şi mă număr printre cei care au înţeles că ce ai înăuntru e mult mai valoros decât ambalajul cu care te afişezi sau pe care, periodic, ţi-l poţi schimba. Dincolo de aparenta discreţie cu care încearcă doamna să analizeze felul în care arată o persoană publică (s-a nimerit să fiu eu) există un exemplu pe care aceasta îl aduce în discuţie şi care reprezintă, de fapt, problema reală a societăţii moderne. Vă invit să vă stresaţi mai puţin, doamnelor, la gândul că poate copiilor voştri le va fi ruşine cu voi şi să vă bucuraţi mai mult alături de ei, să trăiţi cu ei cât puteţi de mult această viată simţind cu şi pe propria piele ce înseamnă să fii iubit necondiţionat“, a scris Dana Nălbaru pe pagina sa oficială de Facebook. 

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (38)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!