Sora prințesei Diana s-a iubit, în secret, cu prințul Charles! Totul despre relația fierbinte a celor doi

Sora prințesei Diana s-a iubit, în secret, cu prințul Charles! Totul despre relația fierbinte a celor doi

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Suntem cu toții familiarizați cu relația prințului Charles și a prințesei Diana, ei formând unul dintre cele mai admirate și populare cupluri regale din lume, însă Lady D nu a fost singura femeie din familia Spencer care a avut o legătură sentimentală cu moștenitorul tronului britanic.

Regretata Lady D provenea dintr-o familie înstărită, cu patru copii: trei fete și un băiat, ea având un frate mai mare, pe nume Charles și două surori, Jane și Sarah. Despre cea din urmă nu multă lume știe că i-a făcut cunoștință prințesei cu Charles, pe vremea când Diana avea doar 16 ani.

sora printesei diana, alaturi de printul charles

Lady Sarah McCorquodale și prințul Charles

Sursa foto: Getty

Lady Sarah McCorquodale, născută Elizabeth Sarah Lavinia Spencer, și fiul cel mare al reginei au avut o scurtă legătură amoroasă în anul 1977, când amândoi aveau în jur de 30 de ani. S-au cunoscut la o petrecere organizată la domeniul Royal Ascot din Windsor. La acea vreme, amândoi erau renumiți pentru relațiile lor pasagere din cercurile înalte ale societății britanice.

Se spune că Charles ar fi avut legături cu peste 20 de femei înainte să o cunoască pe Camilla, cea care îi este soție în prezent, potrivit womanandhome.com. La acea vreme, iubitele lui erau numite în presă "îngerii lui Charlie", iar despre Sarah s-a zvonit că a avut foarte mulți iubiți la rândul ei.

sora printesei diana, alaturi de printul charles

Lady Sarah McCorquodale, alături de prințul Charles. Sursa foto: Getty

Potrivit presei internaționale, relația lor s-a încheiat după ce Sarah le-a spus reporterilor la un moment dat că nu se va căsători cu prințul Charles, chiar dacă el este "un gunoier sau viitorul rege al Angliei" - declarație despre care s-a speculat că l-a înfuriat teribil pe moștenitor.

Cum s-au cunoscut Charles și Diana?

Lady Sarah a fost cea care i l-a prezentat surorii sale mai mici pe viitorul ei soț, atunci când prințul a fost invitat la o vânătoare de fazani la domeniul familiei Spencer din Althorp, tot în anul 1977. Sarah a dezvăluit ulterior într-un interviu că a jucat rolul de Cupidon și că ea a fost persoana care le-a făcut cunoștință, notează The Guardian

Citește și: 11 trucuri de fashion ale prințesei Diana de care orice femeie care se respectă trebuie să țină cont

printesa diana, alaturi de printul charles

Sursa foto: Getty

În prezent, lady Sarah McCorquodale are 66 de ani și locuiește cu familia sa în orașul Grantham din comitatul Lincolnshire. Ea s-a căsătorit în anul 1980 cu Neil McMcCorquodale, iar împreună au doi copii și trei nepoți.  

Când Diana și-a pierdut viața în tragicul accident de mașină petrecut la Paris în anul 1997, Lady Sarah a mers în Franța alături de prințul Charles și cealaltă soră a sa, Lady Jane, pentru a se ocupa de cele necesare. Ulterior, ea a devenit președinta unei organizații caritabile în numele surorii sale, numită "The Princess of Wales Memorial Fund", care avea ca scop continuarea activităților filantropice ale prințesei Diana, ce a funcționat până în anul 2012. A fost numită și co-executor al testamentului prințesei. 

Ea a rămas întotdeauna în legături foarte apropiate cu nepoții săi și a fost prezentă atât la nunta prințului William cu Kate Middleton, cât și la cea a prințului Harry cu Meghan Markle.

"Harry a păstrat mereu legătura cu familia Spencer și se înțelege foarte bine cu unchii și cu mătușile sale", a declarat o sursă, conform Vanity Fair.

Surse articol: Womanandhome.com / Inews / The Guardian

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Lista de bărbați pe care i-a iubit prințesa Diana
Lista de bărbați pe care i-a iubit prințesa Diana
Ce meserie o sa aiba viitorul tau iubit?
Incepe quiz
Ce meserie o sa aiba viitorul tau iubit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.