Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Sunt căsătoriți de 22 de ani, dar de 3 nu mai locuiesc împreună. Iată care este motivul despărțirii dintre Alin Oprea și soția sa

Miercuri, 29.04.2020

La începutul anilor 2000, trupa Talisman era una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe scena muzicii românești. Au trecut aproape 14 ani de când Alin Oprea și Tavi Colen, fondatorii trupei, s-au despărțit, dar tinerii de acum 20 de ani își amintesc încă melodii precum ”Atât de singur” sau  ”Numai una”.

În prezent, trupa Talisman continuă să activeze, cu Alin Oprea ca solist și alți cinci membri instrumentiști. Timpul a fost blând cu Alin, care, la cei 48 de ani,  își menține look-ul tânăr și ținuta de scenă, arătând, după părerea unora, chiar mai bine ca în primii ani ai apariției sale.

În viața sa personală, Alin Oprea este căsătorit de 22 de ani cu Larisa, femeia cu care are doi copii și de care se simte la fel de legat ca la începutul relației, în ciuda schimbărilor inerente aduse de timp.

 ”Dragostea are diferite forme în timp. Dacă vrei să păstrezi aceeași formulă ca la 20 de ani, e imposibil. Apar copiii, apar problemele. Comunicarea și respectul sunt importante, dacă nu, relația va eșua. Avem 18 ani de căsnicie, în curând, 20 de când avem o relație. Suntem părinți, avem copii frumoși, pe Adrian, de 18 ani, și pe Melissa, de 15 ani”, declara acum 4 ani Alin Oprea pentru Click!.

alin oprea si sotia

Sursa foto: Pinterest

Astăzi, Alin este despărțit de soție și copii, dar îi iubește de la distanță

Acum 3 ani, soția sa a plecat cu cei doi copii la Londra pentru a-i supraveghea pe perioada studiilor. Adrian, fiul lui Alin, vrea să urmeze o carieră muzicală, în vreme ce Melissa urmează colegiul în Anglia. 
Deși se află departe, Larisa păstrează permanent legătura cu soțul, care a rămas la București, pentru a-și continua proiectele muzicale. 

"Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună, ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi", a declarat Larisa pentru click.ro

Ambii copii ai artistului au o preferință pentru muzică, iar Melissa pregătește chiar niște piese pe care să le prezinte în cadrul concertului aniversar Talisman pe care Alin Oprea vrea să-l organizeze anul acesta. 

 "Melissa este anul 12 la BRIT School, Adi student anul ll la BIMM, ambele sunt cu profil muzică. Melissa are deja câteva cântece compuse de ea și lucrează împreună cu Alin la producția lor"., a mai spus Larisa. 

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!