Top 10 cei mai sexy tătici celebri ai momentului

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Un top realizat de revista FEMAIL ni-i aduce în atenție pe cei mai sexy tătici ai momentului, care își îndeplinesc rolul partern la fel de bine ca cel de vedete. Primul loc este ocupat de un actor englez, iar britanicii mai primesc alte trei distincții în cadrul aceluiași top. 

Așa cum veți descoperi în galerie, topul cuprinde celebrități din multiple domenii, de la film până la arta culinară, dar două lucruri sunt comune la toți cei nominalizați: în primul rând se numără printre cele mai sexy vedete, în al doilea rând sunt tați extrem de devotați. 

Acestea fiind spuse, haideți să-i descoperim împreună pe cei 10 tătici care au câștigat cele mai multe voturi din partea fanilor. 

Locul 1: Tom Hardy

Locul 1: Tom Hardy

Actorul englez, în vârstă de 42 de ani, nominalizat la Oscar pentru rolul său din The Revenant și tată a trei copii se plasează pe primul loc în top, primind 24% dintre voturile pentru cei mai sexy tătici- vedete. Actorul, foarte apreciat în filmele lui Cristopher Nolan, Inception sau The Dark Knight Rises, dar și în seriale de televiziune, ca Peaky Blinders, este căsătorit cu actrița Charlotte Riley cu care are doi copii. Hardy mai are un fiu mai mare, dintr-o relație anterioară.

Sursa foto: Getty

Locul 2: Chris Hemsworth

Locul 2: Chris Hemsworth

Pe locul 2 între tații cei mai atractivi se plasează actorul Chris Hemsworth, cunoscut mai ales pentru rolul din Thor. Actorul australian, nominalizat la premiile BAFTA pentru Cel mai bun actor în ascensiune, are nu mai puțin de 4 copii și a vrăjit inimile a 21% dintre persoanele votante. Nu este de mirare, ținând cont că în 2014 a fost declarat People's Sexiest Man Alive.

Sursa foto: Pinterest

Locul 3: Idris Elba

Locul 3: Idris Elba 

Pe locul trei între preferințele votanților s-a plasat Idris Elba, actor, DJ și muzician englez, care a primit Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie, The Prince's Trust. Foarte apreciat în rolul detectivului  din serialul de televiziune Luther, Idris Elba, în vârstă de 47 de ani, este tatăl a doi copii și a câștigat titlul de cel mai sexy bărbat din lume în 2018.

Sursa foto: Pinterest

Locul 4: James Marsden

Locul 4: James Marsden

Actorul american James Marsden, cunoscut mai ales din seriile X-Men, precum și din Superman Returns, The Notebook sau The Alibi,  se plasează pe locul 4 în top. Madsen, în vârstă de 47 de ani, are trei copii, un fiu de 19 ani și o fiică de 14 din mariajul cu Lisa Linde, precum și un fiu mai mic din relația cu actrița și modelul Rose Costa.

Sursa foto: Getty

 

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator Mădălina Ghenea, surprinsă la cină cu unul dintre cei mai celebri actori din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.