Tot ce am aflat din interviul lui Meghan și Harry cu Oprah: mărturisirile fără precedent făcute de cei doi sunt tulburătoare

Tot ce am aflat din interviul lui Meghan și Harry cu Oprah: mărturisirile fără precedent făcute de cei doi sunt tulburătoare

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

UPDATE! Meghan Markle nu va participa la înmormântarea prințului Philip! Așa cum era de așteptat, gurile rele au spus că decizia vine în urma cunoscutului interviu, care a stârnit controverse în toată lumea, în care Familia Regală a Marii Britanii a primit acuzații grave din partea foștilor duci de Suseex. Totuși, departe de speculațiile presei, decizia fermă vine ca urmare a recomandării medicului ce urmărește sarcina lui Meghan. Aparent, specialistul este de părere că un zbor cu avionul ar putea pune în pericol sarcina fostei ducese, date fiind problemele experimentate de aceasta în vara anului trecut, când a pierdut o sarcină. 

meghan cu printul harry si printul philip

Sursa foto: Instagram

Casa Regală a anunțat că funeraliile se vor desfășura pe data de 17 aprilie, iar Prințul Harry va fi alături de familia sa pentru a-și conduce bunicul pe ultimul drum și se va conforma măsurilor impuse de pandemie. Conform surselor apropiate, Meghan Markle a încercat să facă tot posibilul pentru a participa la acest eventiment dureros pentru întreaga lume, însă sănătatea sa și a bebelușei a rămas prioritatea ei numărul unu. 

Meghan Markle și prințul Harry au acordat cel mai așteptat interviu al momentului. Ducii de Sussex au făcut dezvăluiri incredibile în fața lui Oprah Winfrey, după ce au renunțat oficial la îndatoririle de membri seniori ai familiei regale. 

Interviul este unul exploziv, titrează presa internațională. Meghan Markle și prințul Harry au abordat subiecte diverse, între care viața în sânul familiei regale, falsitățile dintre membrii acesteia, dar și privitoare la fiul lor, Archie. Ducii de Sussex au aruncat câteva "bombe" în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey. Meghan Markle a mărturisit că era o persoană naivă atunci când a fost acceptată de Casa Regală a Marii Britanii și că nu a primit suportul așteptat din partea rudelor sale prin alianță.

Citește și: Șapte situații în care Prințul William și Kate Middleton au încălcat protocolul de la Casa Regală

meghan markle si printul harry, in timpul interviului acordat lui oprah winfrey

"În copilărie nu știam foarte puține lucruri despre familia regală. Acest subiect nu exista în conversațiile noastre de familie. Am făcut parte din ceva despre care nu știam foarte multe. Nu m-am interesat despre soțul meu când a început să-mi facă curte. Pur și simplu nu am simțit nevoia", a spus Meghan Markle. 

Adevărul despre "cearta" cu Kate Middleton

Meghan Markle a vorbit despre zvonul că ar fi făcut-o pe Kate Middleton să plângă în 2018, înainte de nunta ei. "Nu am făcut-o pe Kate să plângă. S-a întâmplat invers. Săptămâna nunții a fost una grea... Ea s-a supărat din cauza rochiilor domnișoarelor de onoare. Ea m-a făcut să plâng, chiar mi-a rănit sentimentele. Ceea ce a fost de-a dreptul șocant a fost că în presă a apărut exact contrariul. Nu aș fi vrut niciodată să apară un astfel de zvon despre ea. Este o persoană bună. Între noi exista ideea de polaritate. Însă dacă o admiri pe ea, nu trebuie să mă urăști pe mine", a povestit Meghan Markle despre diferențele dintre ea și ducesa de Cambridge. 

meghan markle si kate middleton, una in spatele celeilalte, privesc in fata, in timpul unui eveniment oficial

Meghan Markle a dezvăluit și faptul că ea și prințul Harry și-au unit destinele cu trei zile înainte de nunta oficială, ce a avut loc pe data de 19 mai 2018. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost faptul că cei doi și-au dorit un moment privat, înainte de ceremonia transmisă la nivel global. 

Archie, fără titlul de prinț și acuzații de rasism

Ducesa de Sussex a povestit și un episod petrecut înainte ca fiul ei, Archie, să se nască, în mai 2019. Probabil cea mai stânjenitoare dezvăluire a fost despre faptul că ar fi existat îngrijorări în privința culorii pielii pe care o va avea băiețelul lor, Archie. Ducesa de Sussex a mărturisit că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca Archie să nu primească titlul de prinț la naștere. 

meghan markle il tine in brate pe archie, in timp ce printul harry in priveste pe amandoi

"Au existat discuții cu privire la culoarea pielii lui. Nu voi spune cine a vorbit despre asta, ar putea să îi distrugă imaginea. În timp ce eram însărcinată mi s-a spus că vor să schimbe convenția pentru Archie și să nu-i ofere un titlu regal după naștere. Nu a fost dreptul lor să îl priveze de acest lucru. Și cu toate astea au făcut-o. Titlurile regale vin cu bune și cu rele și, din experiența mea, cu multă durere. Nu mi-aș dori ca fiul meu să sufere, însă mi-ar fi plăcut să își exercite dreptul primit la naștere și mai apoi să facă o alegere în privința statutului său. Primul membru de culoare din această familie nu a avut aceleași beneficii ca ceilalți nepoți... ", a adăugat Meghan Markle.

Citește și: Secret ascuns vreme de mai bine de 200 de ani: viitorul rege al Marii Britanii are strămoși indieni

Totodată, ducii de Sussex au dezvăluit în premieră că al doilea lor copil este fetiță. "Este extraordinar. Vom avea și băiat și fetiță. Ce poți să îți dorești mai mult?", a exclamat prințul Harry în timpul interviului. 

Meghan Markle a avut gânduri suicidare

Meghan Markle a mărturisit că s-a gândit la suicid din cauza presei, însă familia regală nu i-a permis să primească ajutor specializat în acele momente delicate pentru sănătatea sa mintală, de teamă că va șifona imaginea instituției. Soția prințului Harry a declarat că a fost victima unei campanii de denigrare, în fața căreia reprezentanții Casei Regale nu au protejat-o.

Meghan Markle a vorbit cu sinceritate despre gândurile suicidare cauzate de presiunea mediatică în fața lui Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex și-a amintit un moment crucial petrecut în urmă cu doi ani, atunci când a participat alături de prințul Harry la Cirque de Soleil Totem, la gala caritabilă organizată de Sentebale, organizația prințului Harry care ajută copiii din Africa infectați cu HIV.

Ironic este faptul că în ziua în care Meghan Markle i s-a destăinuit prințului Harry cu privire la starea sa delicată, ei au trebuit să participe la un eveniment oficial și să se prezinte impecabil în fața publicului.

"Unul dintre lucrurile care mă bântuie și acum este fotografia pe care mi-a trimis-o cineva. Un prieten mi-a spus: Știu că nu te uiți la fotografii de obicei, dar uite, arătați atât de bine împreună. Am mărit imaginea și am putut să văd adevărul. Am fost uimită. Chiar înainte să plecam i-am spus lui Harry tot ce aveam pe suflet."

Harry a încercat să o convingă să nu meargă la eveniment, a spus ea. Dar Markle i-a spus: „Nu pot rămâne singură”. Puteți observa în fotografie cât de strâns mă ține de mână. Amândoi ne făceam treaba și încercam să rezistăm. De fiecare dată când se stingeau luminile în sală eu începeam să plâng, iar Harry mă lua de mână și îmi spunea: Vor veni și zile mai luminoase. Toată lumea este cu ochii pe noi acum și trebuie să rezistăm. Este foarte important modul în care își vor aduce aminte oamenii de noi", a mărturisit Meghan Markle.

meghan markle poarta celebra rochie lunga cu paiete albastre, timp ce il tine de mana pe printul harry, in timpul galei de la cirque de soleil totem

"Nu mai voiam să fiu în viață. A fost un gând constant, foarte clar, real, dar și înfricoșător. Mi-a fost rușine să o spun în acel moment, mi-a fost rușine să recunosc în fața lui Harry, mai ales pentru că știam câte pierderi a suferit de-a lungul timpului. Nu am putut să primesc ajutor specializat pentru că nu mi-au permis. Unul dintre oamenii la care am apelat și care a continuat să-mi fie confident este unul dintre cei mai buni prieteni ai prințesei Diana", a spus ducesa de Sussex. 

  meghan markle priveste fix intr-o parte, in timpul interviului acordat lui oprah winfrey

Sursa foto: Captură YouTube

Întrebați de Oprah dacă ar fi schimba ceva în decizia lor de a face un pas în spate dacă ar fi primit mai mult suport din partea familiei regale, Meghan și Harry au declarat că nu ar fi procedat altfel. 

"Nu are sens. Am renunțat la tot, la carieră, la viață, pentru că îl iubesc (n.r. pe prințul Harry). Și planul nostru era să fim acolo pentru totdeauna. Inițial, ne-am dorit foarte mult să facem parte din această instituție a coroanei. Am redactat scrisori pentru rudele lui Harry când am ajuns pentru prima oară acolo în care mi-am exprimat dorința de a mă implica total. Eram dedicată. Dar nu m-a îndrumat nimeni. Nu îți spune nimeni cum să te comporți, ce să spui, cum să stai. Nu este ca în filme. Nimeni nu s-a gândit că eu nu știam multe lucruri. Îmi aduc aminte că stăteam până noaptea târziu să învăț imnurile. Făceam antrenamente singură pentru că nu voiam să îi dezamăgesc. Voiam să fie mândri", a răspuns Meghan când a fost întrebată de Oprah dacă l-a influențat pe prințul Harry să renunțe la rolurile de membri ai Casei Regale a Marii Britanii. 

Citește și: 13 lucruri negative care se spun despre Meghan Markle

Regretul ducilor de Sussex

Oprah i-a întrebat pe ducii de Susex în cadrul interviului și dacă au vreun regret cu privire la decizia lor. Prințul Harry mărturisește că soția lui a traversat o perioadă neagră din viața ei și că nu mai suporta să o vadă suferind. 

"Nu. Sunt foarte mândru de soția mea și de noi. L-a născut pe Archie într-o perioadă în care nu era deloc bine. Când mă întorceam din călătoriile mele o găseam plângând în timp ce îl alăpta pe Archie. Am făcut ce era mai bine pentru familia noastră", a punctat prințul Harry. 

Meghan, pe de altă parte, are un mare regret. "Regretul meu este că i-am crezut că ne-au spus că ne vor proteja. Am fost conștientă de multe lucruri, poate unele lucruri nu ar fi trebuit să le știm. Dar acum că ne aflăm de cealaltă parte putem să evoluăm în adevăratul sens al cuvântului", a mărturisit Meghan Markle. 

Relația actuală a prințului Harry cu prințul William și prințul Harry

Prințul Harry a fost întrebat în timpul interviului și despre relația actuală pe care o are cu familia sa, pe fondul unor zvonuri care au circulat în presă, conform cărora legăturile nu ar fi atât de cordiale. Prințul Harry s-a referit la plecarea lui și a lui Meghan Markle din sânul familiei regale ca la o evadare dintr-un sistem care îi ține prizonieri pe fratele și tatăl său, care vor moșteni coroana. 

printul charles sta in fata printului william si a printului harry, toti privesc seriosi intr-o parte

Meghan și Harry, atac la regină?

Prințul Harry a început prin a spune că legătura lui cu bunica lui, regina Angliei, este foarte puternică și că au comunicat mai mult în ultimul an decât în toată viața lui. Și Meghan Markle a subliniat de multe ori în timpul interviului că s-a simțit întotdeauna bine tratată de regina Elisabeta a II-a.

"Am plecat pentru că nu aveam parte de suport și înțelegere. Nu am atacat-o pe bunica mea, nu aș fi acționat pe la spatele ei. Am prea mult respect pentru ea. Nu aș fi văzut o ieșire de acolo. Eram captiv, dar nu eram conștient de acest lucru. Prins în sistem la fel ca restul familiei. Tatăl și fratele meu sunt prinși în aceeași capcană. Nu vor pleca și îi compătimesc pentru acest lucru", a adăugat prințul Harry despre zvonurile potrivit cărora regina nu a știut despre planurile lor decât înainte ca acestea să fie puse în aplicare. 

"Tatăl meu îmi răspunde la telefon, dar mai avem de lucrat. Mă simt dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar. Știe ce este durerea. Iar Archie este nepotul său. Există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații", a mărturisit prințul Harry. Oprah Winfrey l-a întrebat apoi și despre fratele său, prințul William. "Îl voi iubi mereu pe William, am trecut prin Iad împreună. Acum suntem pe drumuri diferite", a adăugat prințul Harry, fără să dezvolte prea mult subiectul. 

Familia regală le-a întrerupt finanțarea

Prințul Harry și Meghan Markle au confirmat că reprezentanții familiei regale a Marii Britanii au decis să le întrerupă finanțarea, după ce au renunțat oficial la îndatoririle lor de membri seniori. Acesta este și motivul pentru care cei doi au decis să accepte să acorde interviuri. Meghan și Harry au semnat contracte pentru drepturi de difuzare cu Spotify și Netflix în valoare de peste 120 de milioane de dolari. Prințul Harry a declarat că aceste afaceri nu ar fi făcut parte din planul lor inițial, însă după ce familia regală a întrerupt finanțarea au trebuit să găsească o modalitate de a avea grijă de familia lor. 

Deși inițial s-a zvonit că ducii de Sussex au primit 7 milioane de dolari pentru a-și dezvălui secretele în fața lumii, un reprezentant al companiei de televiziune americane CBS a declarat, conform presei internaționale, că Harry și Meghan nu ar fi primit bani pentru apariția lor în cadrul interviului cu Oprah Winfrey.

Surse articol: Justjared / DailyMail / Telegraph.co.uk

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Getty, Captura YouTube

Articolul urmator
Totul despre adolescența tulburătoare a lui Dorian Popa: „Mamișor a noastră s-a descurcat cu noi cu bănci, cu credite, cu chin”
Totul despre adolescența tulburătoare a lui Dorian Popa: „Mamișor a noastră s-a descurcat cu noi cu bănci, cu credite, cu chin”
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.