Tragedia greu de imaginat din viața Irinei Nicolae. Ce a ținut secret, ani de zile, fosta membră a trupei A.S.I.A.

Tragedia greu de imaginat din viața Irinei Nicolae. Ce a ținut secret, ani de zile, fosta membră a trupei A.S.I.A.

Alida Enache

Duce o viață minunată alături de soțul ei și fiica lor, însă în sufletul său se ascunde o suferință grea. Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., a trecut printr-o tragedie greu de imaginat în urmă cu câțiva ani și chiar și acum vorbește cu mare tristețe despre acel episod. 

După ce a renunțat definitiv la muzică, Irina Nicolae, care a făcut parte din trupa A.S.I.A încă de la fondarea acesteia, s-a mutat la Budapesta alături de partenerul ei, milionarul Marius Vizer, și a început un nou capitol. Cei doi soți, între care este o diferență de vârstă de 20 de ani, ea având 44, iar el 64, se bucură din plin de minunata lor viață, mai ales că au devenit și părinți împreună. Fiica lor, Scarlett Maria, a venit pe lume în anul 2018, iar de atunci familia lor este completă.

Deși ar putea părea că existența fostei cântărețe este lipsită de cusur, adevărul este ca aceasta ascunde în inima ei o suferință foarte grea. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, "Acasă la Măruță", vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre momentul în care și-a pierdut primul copil. Puțini sunt cei care știau că Irina Nicolae a mai rămas o dată însărcinată înainte de a-și aduce pe lume fiica, însă sarcina respectivă nu a decurs așa cum și-ar fi dorit ea.

„Scarlett nu este primul copil pe care îl am. Este a doua sarcină. Înainte de Scarlett, uite, vezi, îmi vine să plâng. Am mai avut o sarcină, tot o fetiță! Au știut prietenii foarte apropiați, și am născut indus, provocat, la cinci luni și o zi, după un travaliu foarte greu pentru că s-au descoperit și niște probleme pe care le-am descoperit întâmplător pentru că voiam să vin acasă și pentru că mi-am dorit niște fotografii noi cu fetița mea.

M-am dus la un control în Budapesta, la un medic pe care nu îl cunoșteam. Am fost acolo și mi-a zis doctorul respectiv, eram aproape de 20 de săptămâni: "Irina, știi că aici în Ungaria trebuie să facem controlul de organe, că se face din trimestrul doi".

Am zis: "Nu știu, nu mă interesează. Mie să îmi dați niște poze, că eu am venit pentru niște poze". Voiam să văd niște fotografii pentru că avusesem un control cu două săptămâni înainte și urma să vin acasă și am vrut să vadă mama mea, sora mea. În perioada aia eram entuziasmată, ca orice mamă. Dacă aș fi putut, m-aș fi dus în fiecare zi să văd fotografii cu ea.

 Imagine cu Irina Nicolae în vacanță

Îmi aduc aminte că luasem pe cineva din casă pentru că eu nu vorbesc maghiară. Doctorul vorbea engleză foarte bine și mi-a zis că sunt doi medici care trebuie să se uite, să nu mă stresez. M-au controlat și mi-au zis că nu e nimic foarte grav, dar mi-au zis să mă vadă și un cardiolog, aveau unul foarte bun. Mi-au făcut o programare, apoi m-am dus a doua zi. Acel medic era o doamnă în vârstă, foarte dură. Mi-a zis: "Să știi că eu nu vorbesc în timpul consultului, am să îți spun la sfârșit. Fetiță, tu să știi că ai o problemă foarte gravă, trebuie să termini această sarcină".

Eu am rămas mască! Avusesem teste genetice, totul perfect! (…) Au început medicii apoi să vorbească de partea de genetică, eu ziceam că vreau să vorbesc cu medicul meu. Îmi aduc aminte și acum că mi-au dat un raport, nu mi-au dat fotografiile. Mi-au zis clar că trebuie să termin această sarcină, că nu există altă soluție. În două zile mie mi s-a dărâmat tot universul.", a povestit artista.

Ulterior, îngrijorată fiind de situația sa, Irina Nicolae s-a dus în Austria pentru a cere părerea altui medic. Din păcate, i s-a confirmat faptul că micuța ei se va naște cu probleme, dar i s-a spus și că ar putea trăi dacă i se vor face câteva operații.

„Am plecat de urgență la Viena, la doctorul meu, cel mai mare specialist din Viena pe partea de cardiologie pentru că acolo exista problema. Mi-a explicat că avem o mică problemă, că avem cazuri. (…) Cumva am plecat cu speranțe de acolo și cu ideea că o să-mi asum orice risc pentru copilul meu, era fetiță. Nu m-am văzut niciodată mamă de băiat și uite că Dumnezeu mi-a trimis două fetițe, una îngeraș și una aici.

Imagine cu Irina Nicolae mireasă alături de soțul ei
Irina Nicolae alături de soțul ei

Între timp, prietenii soțului meu îmi organizaseră cea mai bună echipă de medici din Ungaria, medici veniți de afară. Aveam un cardiolog și un specialist pe imagistică, o doamnă foarte drăguță, și m-am dus din respect, noi luasem decizia că îmi asum riscul, că practic copilul trebuia să sufere două operații în primul an, imediat după ce se naște. Apoi în jurul vârstei de 14 ani, pentru că inima atunci se mărește", a mai adăugat ea.

Și chiar dacă, inițial, a fost optimistă în legătură cu viitorul copilului ei, a decis alături de medici să oprească sarcina la 5 luni și jumătate.

„Medicul, când mi-a făcut ecografia, mi-a zis: "Irina, fetița are inima în dreapta. Este fetiță și înseamnă infertilitate". Sunt cazuri foarte rare și nu îi oferi copilul decât o viață nu se știe cum. Sunt foarte puține cazuri, ca drept dovadă am fost al treilea caz, după ce am făcut analize genetice în New York. Era o modificare genetică.

Apoi am vorbit cu cardiologul care mi-a spus că nu era vorba de o singură operație, de două operații, ci era vorba de multiple operații. Mi-a zis că dacă copilul nu avea mai mult de două kilograme, medicul nu se apropia de copil, nu-l opera.

Am stabilit cu ginecologul, care mi-a spus că își dorește să comunicăm, să stau trează. Îmi amintesc că am spus că eu vreau să adorm, că nu vreau să îmi amintesc nimic. Au fost două zile și după aceea i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că am rămas întreagă la minte și pentru că cele două zile de travaliu copilul a ieșit cu picioarele în față și m-au băgat în sala de operație de urgență, mi-am dat seama că sunt un caz grav sau foarte grav după fețele oamenilor și ale medicilor care se aliniaseră toți.

Am fost băgată în sala de operație peste altcineva care năștea tocmai pentru că medicul mi-a zis că nu vrea să-mi producă mai multă suferință. (…) M-am trezit după aceea, am stat în spital două zile.

I-am mulțumit lui Dumnezeu și i-am rămas recunoscătoare pentru că după un astfel de caz am rămas întreagă. După o astfel de traumă, foarte puțini sunt oamenii care rămân normali.", a continuat ea.

De asemenea, vedeta a mai mărturisit că este conștientă că fiica pe care a pierdut-o veghează atât pe ea, cât și pe Scarlett.

"Am avut dintotdeauna senzația, mai ales după ce am născut-o pe Scarlet, că este lângă mine, în cameră, pentru că fetița mea se uita tot tipul într-un colț și zâmbea tot timpul și gângurea. Și mai târziu, când a putut să vorbească, mi-aduc aminte că am plâns și eu și Marius. Îi spusesem după ce adormise, eu nespunându-i ei cum arată îngerii niciodată: "Mami, dar îngerii de ce sunt albi și au aripi?". Și i-am zis:"Ai văzut un înger?". Și ea mi-a zis:"Da, e aici cu mine tot timpul"", a mai spus ea.

Irina Nicolae mai are și un fiu vitreg, băiatul lui Marius Vizer dintr-un mariaj anterior. Omul de afaceri româno-austriac a fost practicant de judo și președintele din 2007 al Federației Internaționale de Judo.

De ce a eliminat complet Olivia Steer din alimentație cafeaua și sarea. "Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta..."

Surse foto: Instagram, Facebook, Youtube

Surse articol: Libertatea, Avantaje, Libertatea

Articolul urmator
Tragedia din viața Lindei Evangelista. A luptat de două ori cu cancerul și boala poate recidiva oricând
Tragedia din viața Lindei Evangelista. A luptat de două ori cu cancerul și boala poate recidiva oricând
Ce cadou meriti de Mos Nicolae?
Incepe quiz
Ce cadou meriti de Mos Nicolae?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.