Un comandat de poliție, acuzat că a le-a ordonat agenților să îl împuște pe 50 Cent

Un comandat de poliție, acuzat că a le-a ordonat agenților să îl împuște pe 50 Cent

Redactor Divahair.ro

Polițiștii din New York au deschis o anchetă, după ce un comandant le-ar fi spus subordonaților săi să îl împuște pe rapper-ul 50 Cent, potrivit bbc.com. Inspectorul adjunct Emanuel Gonzalez este acuzat că a făcut aceste remarci în iunie 2018, înaintea unui meci de box la care urmau să ajungă polițiștii și la care fusese invitat 50 Cent. Cântărețul a anunțat, pe contul său de Instagram, că ia amenințările în serios și că urmează să se consulte cu avocații săi, pentru a vedea dacă poate lua măsuri legale împotriva comandantului.

50 cent

Reprezentanții Departamentului de Poliție au declarat că există o anchetă internă care va face lumină în acest caz.
Potrivit jurnaliștilor americani, inspectorul adjunct Gonzalez le-a spus ofițerilor de serviciu să îl împuște pe loc, dar a declarat, ulterior, că totul este o glumă. Comentariile au fost raportate la Departamentul de Afaceri Interne din cadrul Poliției din New York.

Cu o lună înainte, Gonzalez a depus o plângere împotriva lui 50 Cent, susținând că rapper-ul l-a amenințat pe Instagram. În consecință, inspectorul Gonzalez a anchetat unul dintre cluburile de noapte preferate ale lui 50 Cent.

50 Cent a scris, pe Twitter, că este îngrijorat de faptul că nu a fost anunțat mai devreme de aceste acuzații, susținând că inspectorul Gonzalez este un „gangster cu insignă”, dar amintindu-le fanilor săi că există și oameni buni în râdul forțelor de ordine.

Articolul urmator
Cu ce se ocupă în prezent Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, după ce a renunțat la cariera în fotbal
Cu ce se ocupă în prezent Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, după ce a renunțat la cariera în fotbal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.