6 vedete care au recunoscut că se confruntă cu probleme mentale

6 vedete care au recunoscut că se confruntă cu probleme mentale

Sorina Corneanu

Dacă îți imaginai că viața starurilor este roz, perfectă și plină de satisfacții, află că acestea sunt doar lucrurile pe care le vezi tu, la suprafață. În realitate, viața lor este mult mai complexă.

Vezi aici zece vedete care s-au luptat cu anxietatea!

Iată câteva dintre cele mai cunoscute vedete care au declarat public că suferă de tulburări comportamentale!

Vedete care au suferit de probleme mentale

Imediat după ce s-a vindecat de dependențele care l-au stăpânit până la vârsta de 17 ani, James Franco s-a îndreptat către actorie, pe care a privit-o tot ca pe o dependență. „M-am implicat în totalitate și asta a devenit totul, toată lumea mea, până în punctul în care nici măcar nu mai socializam", a declarat el pentru revista OUT. „Și apoi, după 10 ani, la 27 de ani, am realizat că sunt atât de deprimat... Am o carieră și totul merge bine la suprafață, dar mă simt izolat și îngrozitor de singur.”

Nici Selena Gomez nu s-a sfiit să vorbească despre problemele cu care se confruntă. „Turneele sunt experiențe care mă fac să mă simt cu adevărat singură, stima mea de sine a fost la pământ, am fost deprimată, devenisem anxioasă, am început să am atacuri de panică chiar înainte de a urca pe scenă sau după, simțeam că nu eram suficient de bună, nu eram capabilă.” Recent, Selena a dezvăluit că are lupus, o boală care poate afecta oamenii în cele mai neașteptate moduri. „Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică și depresia pot fi efecte secundare ale lupusului. Vreau să fiu proactivă și să mă concentrez asupra menținerii sănătății și fericirii mele și am decis că cea mai bună cale este de a-mi lua ceva timp liber.”

Prințul Harry a trecut printr-o perioadă deprimantă, aparent fără sfârșit, imediat după moartea mamei sale. „Pot spune cu sigurantă că pierderea mamei mele, la vârsta de 12 ani, și reprimarea tuturor emoțiilor mele în ultimii 20 de ani au avut un efect destul de grav asupra vieții mele personale, dar și asupra muncii mele”, a declarat prinyul Harry pentru The Telegraph. „M-am ascuns și am evitat să discut despre asta. Practic, am ales să mă comport ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Aveam stări de anxietate, atacuri de panică și coșmaruri, în fiecare noapte.” A fost nevoie de 17 ani pentru ca Prințul Harry să caute ajutor și să găsească persoana potrivită pentru a se deschide, în cele din urmă. „Acum am reușit să-mi iau în serios munca și viața privată.”

Frumoasa Kendall Jenner povestește cum anxietatea a fost o piedică enormă în realizarea planurilor ei, vreme de câțiva ani buni. „Anxietatea a fost un obstacol uriaș pentru mine în ultimul an. Dar cred că în sfârșit învăț cum să fac față.” Jenner a intrat, de asemenea, în detaliu, descriind un atac de panică notabil pe care l-a experimentat și care a făcut-o să vadă viața cu alți ochi: „Am avut recent un atac de panică foarte violent, în avion. Am simțit că inima îmi bate cu viteză, m-am simțit împietrită și am experimentat o senzație de teamă de nedescris. Toate, fără motiv. Iar povestea din avion nu a fost o excepție, ci o normalitate cu care mă confrunt zi de zi, acasă, pe stradă și la diferite ocazii”. 

Anxietatea a dărâmat-o și pe sensibila Emma Stone. „Când aveam 7 ani, am simțit pentru prima oară o strângere în piept, că nu pot respira, că lumea se va sfârși. Au existat câteva atacuri puternice de panică, dar anxietatea rămânea constantă.”  Ea e ales vindecarea prin teatru: „În teatru trebuie să fii prezent în tot ce faci. Arta este tratamentul anxietății”.

După o luptă pe care a dus-o pentru apărarea drepturilor persoanelor din comunitatea LGBT, Lady Gaga a căzut într-o depresie profundă, care a marcat-o vreme de mulți ani, transformându-se într-un impediment serios care i-a afectat activitatea de zi cu zi. „Într-o perioadă în care nu mai găseam sensul în nimic, amabilitatea care mi-a fost arătată de doctori, de familia mea și de prietenii mei mi-a salvat viața.”

Data viitoare când mai visezi la o viață în lumina reflectoarelor, amintește-ți că poverile sunt de două ori mai mari decât satisfacțiile, iar liniștea e luxul cel mai de preț, de care tu te bucuri în acest moment. 

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Vedete despre care am uitat că au participat la "Miss România". Cine a reușit să se lanseze în televiziune după competiție
Vedete despre care am uitat că au participat la "Miss România". Cine a reușit să se lanseze în televiziune după competiție
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.