Frumusetea nu are vârstă: cele mai în vogă modele peste 60 de ani

Laura Voica

Pia Gronning, 65

Pia Gronning, 65

Un alt model J. Crew, Pia Gronning și-a început cariera jucând în filme. Actrița daneză a avut un rol în filmul „The Two Jakes”, continuarea filmului „Chinatown” din 1990, realizat de Jack Nicholson. Acum ea a semnat cu agenția Dominique din Bruxelles, lucrând recent pentru brandul de modă Masai.

Sursa foto: Instagram

Iman, 62

Iman, 62

Acceptând un premiu pentru întreaga activitate de la Consiliul designerilor de modă din America în 2010, Iman le-a mulțumit public părinților pentru că i-au acordat „un gât mai lung decât oricare altă fată din lume”. Iman, care a fost căsătorită cu David Bowie din 1992 până la moartea sa în 2016, face modelling de mai bine de patru decenii. A debutat în revista Vogue în 1976 și a apărut cu modelul olandez Imaan Hammam, în vârstă de 21 de ani, pe coperta Vogue Arabia la începutul acestui an.

Sursa foto: Instagram

Gillean McLeod, 62

Gillean McLeod, 62

Stilista scoțiană Gillean McLeod, care și-a început cariera în modelling la vârsta de 53 de ani, a devenit un model de costume de baie pentru H&M după ce a împlinit 60 de ani. A ajutat că „s-a simțit întotdeauna confortabilă într-un costum de baie”, a spus McLeod. "Înot 2.500 de metri, de patru ori pe săptămână, este ceva ce am făcut întotdeauna și acest lucru te menține într-o formă fabuloasă."

 

Sursa foto: Instagram

Yazemeenah Rossi, 62

Yazemeenah Rossi, 62

Părul meu a început să devină cenușiu la 12 ani și a devenit sare și piper până am ajuns la 20 de ani. Nu l-am colorat niciodată, pentru că știam că este cel mai bun atu al meu", a spus fotograful devenit model, Yazemeenah Rossi, care s-a născut în Corsica și acum locuiește în Malibu, California. Rossi avea deja doi nepoți când a apărut într-o campanie în 2012 pentru retailerul Marks & Spencer din Londra. Mai recent, ea a apărut în reclame pentru Mercedes Benz.

Sursa foto: Instagram

Articolul urmator A fost expusă la pornografie de la varsta de 11 ani. "Am creierul distrus", declară una dintre cele mai iubite cântărețe ale momentului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.