Horia Brenciu a trecut printr-o dramă teribilă: la 11 ani și-a pierdut mama

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți artiști și prezentatori români, mereu cu zâmbetul pe buze și care aduce bună dispoziție în inimile tuturor. Cu o carieră extraordinară și o familie frumoasă, nimeni nu și-ar închipui cât de devreme s-a întâlnit cu suferința artistul bonom, care are mereu o glumă sau un lucru frumos de spus pentru public. Destinul nemilos i-a răpit mama când Horia avea doar 11 ani, adică exact atunci când grija și afecțiunea maternă sunt esențiale pentru un copil. 

Horia Brenciu

Foto: Pinterest

Horia Brenciu a rămas cu un gol în suflet

Deși avea doar 11 ani și nu  și-o amintește foarte bine pe mama sa, Horia Brenciu mărturiește că moartea ei i-a lăsat un mare gol în inimă. 

„Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară.  E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe  mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”povestește artistul pentru  lizetaoprea.ro

Marinela Brenciu, soprană la Teatrul Muzical din Brașov, s-a stins răpusă de cancer, lăsându-l pe micul Horia în grija tatălui său. 

Horia a învățat de mic să muncească

Băiețelul de 11 ani nu și-a permis să fie sclifosit sau răsfățat ca alți copii. Alături de tatăl său, a învățat să se descurce prin forțele proprii, ceea ce l-a ajutat mai târziu. 

„După ce a murit mama, şi eu, şi tata a trebuit să ne dublăm sarcinile. Nu a trebuit să ne invite cineva: «Haideţi, spălaţi şi voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama că noi trebuie să facem demersul acesta pentru că altfel nu puteam să trăim mai departe. Cred că de atunci am rămas cu chestia asta: când e vorba de muncă nu sunt sclifosit şi nu fac fiţe, dau drumul la acţiune. Nu am timp de lamentări”, își amintește Horia Brenciu într-un interviu pentru life.ro

În urmă cu patru ani, artistul și-a pierdut și tatăl

Cel care l-a crescut și l-a educat pe Horia Brenciu a fost tatăl său, care l-a susținut întotdeauna și i-a dat o bază solidă pentru ceea ce este acum artistul. Radu Brenciu a murit la 85 de ani. Horia a fost foarte legat de tatăl său și a mărturisit după moartea lui:

„În continuare vreau să-l sun și vreau să-mi răspundă”.

 Familia este cel mai prețios dar pentru Horia Brenciu

Acum, Horia Brenciu, în vârstă de 47 de ani, are o familie frumoasa și trăiește o poveste de dragoste alături de Alice Dumitrescu, femeia cu care s-a căsătorit în 2014. Deși are cu Alice doar o fetiță, pe Mina, în vârstă de 7 ani, Horia se bucură de o familie numeroasă. Soția sa mai are două fete din relații anterioare, iar cei doi au adoptat și un băiețel, pe micuțul Toma. 

horia si familia

Foto: Pinterest

”Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea. Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei, declara anul trecut artistul.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator Ce familie frumoasă are! Vezi cum arată soția și copiii lui Horia Brenciu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.