Branza Roquefort - informatii nutritionale

Branza Roquefort - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Beneficiile branzei Roquefort

Acesta este tipul de branza cu cel mai ridicat nivel de glutamat dintre toate produsele alimentare naturale ( 100 de grame de branza contine 1280 mg de glutamat). Perioada cea mai propice pentru consum este intre aprilie si octombrie, dupa o perioada de 5 luni de maturare. Aroma puternica a branzei Roquefort dar şi aspectul cremos completeaza perfect chiar si o simpla salata.

Este un tip de branza cu un continut ridicat in grasimi (peste 60-70% grasime in produsul finit) si cu o putere calorica crescuta, in functie de perioada anului dar si de locul de provenienta.

branza roquefort

Dezavantajele branzei Roquefort

Branza Roquefort este bogata in sodiu si grasimi saturate.

Articolul urmator
Mihaela Bilic ne sfătuiește: Lista de alimente pe care mai bine să le cumpărăm decât le gătim
Mihaela Bilic ne sfătuiește: Lista de alimente pe care mai bine să le cumpărăm decât le gătim
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Ce este cetoza și de ce este benefică? (419 vizite)