Cea mai periculoasă pâine

Vineri, 12.08.2016
de Diva Hair
Pâinea fără gluten din cereale integrale
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Pâinea fără gluten din cereale integrale

Dacă prezinţi intoleranţă la gluten sau dacă vrei să te aliniezi trendului „gluten free”, cel mai bine ar fi să renunţi definitiv la produsele de panificaţie fără gluten. Pâinea din cereale integrale, fără gluten, conţine de regulă 130 de calorii şi este digerată foarte greu.

Chiar dacă încercăm pe cât posibil să renunţăm la produsele de panificaţie bogate în gluten, nu ne putem abţine de la un sandvici săţios sau de la burgerii delicioşi care ne încântă papilele gustative cu cele mai apetisante arome. De obicei, aceste delicii culinare sunt pregătite cu pâine albă, considerată de cercetătorii britanici şi de medicii nutriţionişti drept cea mai periculoasă pâine.

Pâinea albă, din grâu integral, conţine o cantitate mare de gluten, ingredient care cauzează intoleranţă digestivă, afecțiune care se manifestă prin dureri abdominale, balonare, constipaţie şi o senzaţie acută de oboseală. De asemenea, pâinea albă este bogată în amidon, pe care organismul îl transformă în zahăr şi grăsimi.

În galeria de mai sus vei descoperi care sunt tipurile de pâine albă de care ar trebui să te fereşti!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!

Ghidul de frumusete DIVA2016