Ciorba a la grec – multa savoare si bun gust!
Cuprins
Daca se intampla sa iau pranzul in oras, ciorba de pui a la grec este alegerea mea de fiecare data. Secretul acestei ciorbe consta in modul de preparare si smantana care ii asigura un gust aparte. Iata cum se prepara:
Ingrediente:
- 400 g piept de pui
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 1 ardei gras rosu
- 1 dovlecel
- 1 ou
- Smantana
- Pastarnac
- Telina
- Sare de lamaie
- Patrunjel
Cum prepari aceasta ciorba de pui a la grec?
Speli carnea, o tai cubulete si o pui la fiert. Indepartezi spuma formata, pui morcovii taiati rondele si cartofii, dovlecelul, telina, pastarnacul si ardeiul taiati cubulete. Lasi sa fiarba la foc mediu si pe urma potrivesti gustul cu sare.
Iei cratita de pe foc si adaugi oul pe care l-ai batut cu smantana si cu 2 linguri de ciorba.
La sfarsit, pui patrunjelul tocat marunt si sarea de lamaie.
Nu-ti mai ramane decat sa savurezi delicioasa ciorba de pui a la grec.
Alte articole care te-ar putea interesa:
Incearca o ciorba greceasca de pasare |