Incearca si tu un desert gustos: rulada cu banane
Cuprins
Rulada cu banane este deosebita datorita combinatiei interesante de blat pufos, crema delicioasa si fruct. Este desertul ideal pentru cei mici, dar si desfatarea celor mari. Cei dragi ai tai merita sa ii rasfeti cu acest desert!
Rulada cu banane
Ingrediente:
2 oua
2 galbenusuri
4 linguri ulei
4 linguri zahar
2 linguri miere
1 praf de copt
2 linguri rom
faina cat cuprinde
200 ml frisca proaspata
2 banane
Mod de preparare:
Intr-un castron bate bine ouale intregi cu galbenusurile si cu zaharul pana ce se topeste, iar crema devine fina.
Adauga cate o lingurita de ulei si amesteca continuu, apoi pune mierea, praful de copt, romul si faina cat este nevoie, pana obtii un aluat potrivit de moale. Cu ajutorul unui facalet intinde-l pe o planseta si plaseaza-l intr-o tava tapetata, care va intra la cuptor. Lasa-l sa se coaca timp de 15 minute.
Dupa ce e gata rasfata-l cu frisca proaspata si plaseaza cele doua banane la capatul blatului. Cu un stergar ruleaza-l usurel si ai grija sa prinzi fructul la mijloc. Unge rulada cu banana cu miere si serveste-o alaturi de o cupa de inghetata. Pofta buna!