O reteta excelenta pentru gratar: Frigarui de porc!

Marţi, 06.04.2010

Cuprins

Anotimpul gratarelor a venit! Dupa o saptamana de munca ar fi cazul sa dai niste telefoane si sa mergi sa te relaxezi la padure, alaturi de toti cei dragi, sa faceti un gratar si sa va delectati cu niste delicioase frigarui de porc. Acestea presupun: ingrediente putine, savoare garantata si satisfactie maxima! Incearca si tu!


Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Marţi, 06.04.2010

Frigarui de porc

 

Ingrediente pentru frigarui de porc:

- 500 g carne de porc (cu putina grasime)
- cateva rosii mici
- 2 ardei grasi
- ceapa
- 300 - 400 ml vin alb
- ulei
- sare
- piper

Cum prepari aceste frigarui de porc?

 

Speli carnea bine si o tai in bucatele de cca 3 cm. Pui carnita in vin ca sa capete un gust mai special. Introduci in frigider, pentru 30 de minute, vasul acoperit cu folie.

Intre timp speli rosiile. Cureti si ardeii si ceapa si le tai in bucati mai mari.

Ai nevoie de niste bete speciale pentru frigarui (tepusele) pe care le ungi bine cu ulei. Apoi, vei pune pe fiecare in parte cubulete de carne, ardei, rosii si ceapa. Le condimentezi, dupa gust, cu sare si piper si pui frigaruile pe gratarul bine incins.

Vei astepta cu nerabdare sa savurezi aceste frigarui de porc!

Sursa foto: www.pofta-mare.ro

                 frunzalaura.files.wordpress.com

Articolul urmator »
"Vă pupă mamaia!" Cel mai bun pandișpan cu prune, după rețeta bunicii Gherghina
Ramona Jurubita | Joi, 07.11.2024
Incepe quiz
Ce desert de Crăciun ai fi?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 19.06.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024

Ne găsești pe