Sa pregatim impreuna o delicioasa supa de vitel
Cuprins
Daca vrei o supa plina de vitamine si extraordinar de gustoasa, incearca o supa de vitel cu taietei. Fie ca iti doresti o cina usoara sau un pranz delicios, aceasta supa este alegerea perfecta pe placul tuturor.
Supa de vitel - sanatate in farfurie
Ingrediente necesare pentru supa de vitel: - 350 gr carne de vitel - un morcov - 2 cepe - 2 cartofi - o telina - o legatura de patrunjel - sare - o lingurita condiment de tip vegeta - 100 gr taitei |
Cum prepari supa de vitel?
Pasul 1:
Carnea de vitel, o speli bine, o tai cubulete si o pui la fiert in apa cu sare. O lasi cam 2 ore la fiert, timp in care o spumezi bine.
Pasul 2:
Cand carnea este aproape fiarta, adaugi legumele: ceapa, cartofii si telina intregi, iar morcovul rondele.
Pasul 3:
Cand legumele sunt si ele fierte, le scoti din supa, cu exeptia morcovului. Tot atunci scoti si bucatelele de carne. Acum trebuie sa pui taieteii si sa condimentezi cu sare si vegeta. Supa se mai fierbe cam 10 minute. La sfarsit adaugi patrunjel tocat.
Supa de vitel se serveste calda. Legumele se pot servi separat, cu bucatelele de carne. Totusi, mie imi place sa adaug cateva cubulete de carne in fiecare farfurie pentru ca astfel supa devine mai satioasa.
Alte retete care te-ar putea interesa: Pregateste o ciorba taraneasca de vacuta |