15 greșeli pe care le facem cu toții când gătim ouă
Articol revizuit de
Sorin Vlad
- Specialitate
- Blogger culinar
- Despre
- Sunt blogger culinar din 2015. Bucataria pentru mine este o pasiune si este locul in care ma retrag dupa o zi grea la munca. Este posibil ca si pregatirea mea de chimist sa fi facut apropierea mai usoara de gastronomie, fiindca in mare parte ...
Caracteristici
- Rețete rapide
- Mic-dejun
Oul este considerat produsul vedetă din fiecare bucătărie, mai ales datorită proprietățiilor sale, dar și pentru faptul că se poate găti în diverse modalități. Este o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale esențiale, astfel că este un aliment miraculos, ce nu ar trebui să lipsească din alimentația ta. Un ingredient de bază pentru micul dejun în multe gospodării, oul poate fi preparat în multe moduri, de la prăjit, fiert sau amestecat cu alte alimente. Gătitul ouălor este foarte simplu, dar totodată există multe greșeli pe care le faci atunci când le prepari și care pot compromite rezultatul final din farfurie.
Află, în galeria foto, care sunt cele 15 greșeli pe care le faci atunci când gătești ouă!
Surse articol: Mashed / Cookinglight / Insider
Vezi galeria foto »Surse foto: IStock