9 tipuri de făină și cum să le folosești pe fiecare în parte

9 tipuri de făină și cum să le folosești pe fiecare în parte
Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Joi, 19.03.2020

Caracteristici

Făina este un ingredient esențial pentru coacere. Când te gândești la un preparat anume, trebuie să iei în considerare și ce tip de făină este potrivit: făină pentru pâine, pentru prăjituri sau de patiserie etc.

Este posibil să nu fii sigură ce tip de făină se potrivește cu rețeta respectivă, așa că suntem aici să te ajutăm. Pentru a simplifica lucrurile, alcătuiești o imagine de ansamblu asupra tipurilor de făină cel mai des întâlnite. Află care sunt tipurile de făină, caracteristicile și utilizările fiecărei varietăți.

Vezi galeria foto » Făină pentru prăjituri Făină pentru patiserie

Surse foto: iStock

Articolul urmator »
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean | Sâmbătă, 31.08.2024
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.07.2024

Ne găsești pe