Descopera reteta unui aluat de pizza moale, pufos si usor de preparat!

Descopera reteta unui aluat de pizza moale, pufos si usor de preparat!
Roxana Gheorghe
Vineri, 23.04.2010

Cuprins

Daca pana acum ai crezut ca ce se face repede nu iese si bun, acum te vei convinge ca aceasta teorie nu este valabila si in cazul unui aluat de pizza pufos! Acest aluat de pizza a fost incercat de mine si de mai multe persoane si am fost foarte multumiti de el. Incearca si sigur o sa iti placa!

Reteta aluat pizza moale si pufos

 aluat pufos

Ingrediente:
- 8 linguri faina
- 500 ml lapte
- 3 oua
- 2 linguri ulei
- Sare

Mod de preparare:
- Dupa cum am spus, aceasta reteta se prepara incredibil de simplu.
- Scoti ouale dinainte de la frigider ca sa aiba timp ca sa fie la temperatura camerei. Cand s-au mai incalzit, le bati putin.
- Peste faina adaugi lapte, oua, ulei si sare dupa gust.
- Amesteci bine si trebuie sa se formeze o pasta ca cea de clatite.

 aluat pufos


Torni compozitia intr-o tava unsa bine cu ulei sau unt si tapetata cu faina.
Deasupra, pui ingredientele pe care le doresti pentru aceasta pizza.

Aceasta pizza cu un aluat foarte moale si pufos va avea cu siguranta succes asupra tuturor, iar cu cat folosesti mai multe oua cu atat va iesi mai buna.

Vezi si
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Vineri, 23.04.2010
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 23.04.2010
Articolul urmator »
Piure de cartofi dulci: rețeta simplă și delicioasă
Piure de cartofi dulci: rețeta simplă și delicioasă
Raluca Margean | Miercuri, 24.07.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (136)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 19.06.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Simona (anonim)
12 ianuarie 2014 21:09

Pentru cate persoane este?

Ne găsești pe