Daca pana acum ai crezut ca ce se face repede nu iese si bun, acum te vei convinge ca aceasta teorie nu este valabila si in cazul unui aluat de pizza pufos! Acest aluat de pizza a fost incercat de mine si de mai multe persoane si am fost foarte multumiti de el. Incearca si sigur o sa iti placa!
Reteta aluat pizza moale si pufos
Ingrediente:
- 8 linguri faina
- 500 ml lapte
- 3 oua
- 2 linguri ulei
- Sare
Mod de preparare:
- Dupa cum am spus, aceasta reteta se prepara incredibil de simplu.
- Scoti ouale dinainte de la frigider ca sa aiba timp ca sa fie la temperatura camerei. Cand s-au mai incalzit, le bati putin.
- Peste faina adaugi lapte, oua, ulei si sare dupa gust.
- Amesteci bine si trebuie sa se formeze o pasta ca cea de clatite.
Torni compozitia intr-o tava unsa bine cu ulei sau unt si tapetata cu faina.
Deasupra, pui ingredientele pe care le doresti pentru aceasta pizza.
Aceasta pizza cu un aluat foarte moale si pufos va avea cu siguranta succes asupra tuturor, iar cu cat folosesti mai multe oua cu atat va iesi mai buna.