Rețete delicioase
Înapoi la

Reteta de nachos cu branza

Andreea Gluh, redactor

Ai pofta de o gustare sarata, dar nu vrei sa iti pui in pericol silueta mancand binecunoscutele chipsuri din supermarket? In acest caz, incearca ceva nou! O portie de nachos cu branza, preparati chiar la tine acasa. Noi iti vom spune care este reteta pentru acest snack delicios!

Iata cum se prepara nachos cu branza!

O reteta de inspiratie mexicana pe care o poti prepara chiar tu

Porumbul a ajuns pe meleagurile europene odata cu descoperirea Americii. Din el pot fi preparate o multime de mancaruri, cea mai cunoscuta fiind, desigur, mamaliga.


Astazi, insa, vom vorbi despre o gustare pe care o vei intalni cu predilectie la popoarele sud-americane: nachos cu branza, pentru un plus de savoare.

Pentru a-i prepara, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 100 gr de malai;

- 50 de grame de faina de grau;

- o lingura de ulei de masline;

- sare dupa gust;

- ulei pentru prajit;

- 50 gr de smantana;

- 50 gr de branza rasa.

 

Modul de preparare este urmatorul:

Intr-un bol, amesteca malaiul cu faina de grau , adauga uleiul de masline si sare dupa gust. Toarna apa calduta si framanta bine, pentru a obtine un aluat omogen. Intinde pe cat posibil compozitia obtinuta, astfel incat sa poti taia bucatile de nachos in forma dorita (rotunda sau triunghiulara). Dupa aceea, prajeste-le in ulei incins, intorcandu-le de pe-o parte pe cealalta. Pune-le pe o farfurie, la racit. In acest timp, prepara sosul din smantana si branza, amestecand cele doua ingrediente. Savureaza nachos in aceasta combinatie savuroasa!

Pofta buna!

Nachos cu branza reprezinta o gustare rapida usor de preparat, care te poate scoate din incurcatura cand ai musafiri pe nepusa masa. Cu siguranta te vor lauda pentru talentul de care dai dovada in bucatarie!

Articolul urmator Scutecele domnului: rețeta clasică

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.