Vrei sa inveti sa prepari salate aperitiv?

Marţi, 20.04.2010
Cuprins

Articol revizuit de
Sorin Vlad
- Specialitate
- Blogger culinar
- Despre
- Sunt blogger culinar din 2015. Bucataria pentru mine este o pasiune si este locul in care ma retrag dupa o zi grea la munca. Este posibil ca si pregatirea mea de chimist sa fi facut apropierea mai usoara de gastronomie, fiindca in mare parte ...
Aceasta salata aperitiv o pot caracteriza in doua cuvinte: bogata si gustoasa. Pe cat este de bogata pe atat de simplu se prepara. Nu ma crezi? Priveste mai jos!
Salata aperitiv
Ingrediente:
- 400 g piept pui
- 400 g peste
- 400 g ciuperci
- 3 oua
- O lamaie
- 3 linguri smantana
- 1 gogosar
- O legatura patrunjel
Mod de preparare:
In primul rand se spala pieptul de pui, pestele si ciupercile, apoi se curata. Le pui la fiert in recipiente separate, iar dupa le scurgi si lasi sa se raceasca. Al doilea pas consta in prepararea maionezei . Ai nevoie de un galbenus fiert, unul crud si ulei. Cand aceasta este gata, adaugi smantana, puiul, pestele si ciupercile, toate fiind taiate cubulete si potrivesti gustul cu sare. |
![]() |
Aceasta delicioasa salata aperitiv o ornezi cu rosii, gogosari si patrunjel. Aspectuasa, bogata si delicioasa! Trebuie sa o incerci!
Vezi si

Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean |
Marţi, 20.04.2010

Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu |
Marţi, 20.04.2010

Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean |
Marţi, 20.04.2010