Rețete delicioase
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Un bors de loboda pentru un prim fel usor si...vegetarian!

Luni, 15.03.2010
Timp de gătire:
Peste 60 minute
Porții:
8-10 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Fierbere
Un bors de loboda pentru un prim fel usor si...vegetarian!

Caracteristici

Un bors de loboda este ideea perfecta pentru o masa usoara si ideal pentru oaspetii vegetarieni. Reteta este clasica, dar mereu la fel de savuroasa si simpla.

Bors de loboda

Bors lobodaIngrediente:

- 5-6 manunchiuri de loboda
- o ceapa mica si putin usturoi
- 1 morcov mic
- 500 ml de bors
- putin orez
- putin patrunjel

Preparare:

- Incepe prin a spala frunzele de loboda. Apoi indeparteaza partea mai rigida a tulpinii si taie-le in fasii.
- Taie ceapa, usturoiul, morcovul si patrunjelul.
- Rumeneste ceapa si loboda in unt topit sau ulei de masline timp de 5 minute.
- Pune borsul la fiert intr-un alt vas si lasa-l cat timp prajesti ceapa si loboda.
- Adauga peste bors, apa, orezul, ceapa si loboda prajite si morcovul taiat cubulete si lasa-le sa fiarba impreuna timp de 30-45 de minute pana cand orezul este bine gatit.
- Adauga usturoiul cu 5 minute inainte sa iei de pe foc.
- Atunci cand servesti, adauga patrunjelul.

Bors loboda

 

Borsul de loboda este gata de a fi servit! Poti adauga si putin leustean tocat, smantana si il poti servi alaturi de mamaliga. Un deliciu!

Incearca acest bors de loboda pentru o mancare delicioasa care sa-ti ofere exact aportul de "sanatate culinara" romaneasca! Pregateste-l oricand iti doresti ceva simplu si apetisant.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoie de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!